hej, jak sobie zrobie dredy z naturalnych wlosow (mam na 20cm) i doczepie sztuczne wlosy to jaki bedzie efekt? jak sie to bedzie mylo? i czy to widac ze doczepione, prosze mnie olsnijcie bo dokonca wakacji musze sobie zrobic :D:D D: mile widziane rozmowy na gg : 3653455
Będzie widać i efekt będzie nie za ciekawy Sztuczny dred ma całkiem inna strukturę. Nie wiem jak sie myje, bo nie mam takich. Jak chcesz przedłużać to proponuję załatwić naturalne włosy tego samego koloru i wtedy jest wypas
siema;] ja właśnie mam troche swoich dredków i troche syntetykow! no myje sie to normalnie jeżeli masz spoko dobrane pod kolor swoich włosów to lajtowo, nawet sie nei rzuca w oczy. chociaz i tak syntetyki sa bardziej lśnące. pozdro!
[ Dodano: 2006-08-19, 23:53 ]
pezet napisał/a:
Będzie widać i efekt będzie nie za ciekawy Sztuczny dred ma całkiem inna strukturę. Nie wiem jak sie myje, bo nie mam takich. Jak chcesz przedłużać to proponuję załatwić naturalne włosy tego samego koloru i wtedy jest wypas
no tak, zgadzam sie. lepeij skołuj sobie naturalne, ale syntetyki też nie sa złe!
_________________ 'standing on the rooftops
everybody scream your heart out '
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum