uuu, przykro mi SadSuicider. Mam nadzieje,ze ze mna tak nie bedzie...o ile ktos sie zglosi. A moje dredy z dnia na dzien wygladaja coraz gorzej. Jak sie nikt nie zaoferuje w ciagu tygodnia, to chyba zaplace za poprawe. Ale jakos dziwnie placic za takie rzeczy...wolalbym postawic wino czy cos w tym guscie. Ech.
Dred, Twoje dziwne kapitalistyczno-zyskowne-materialno-beznadziejne podejscie do swiata jakos mnie przekonuje. Nie szukam frajera, tylko pomocnej dloni ( doslownie ), oferuje w zamian wypicie dobrego wina ( gdybym szukal frajerow, to bym chyba tego nie proponowal ). Zyj sobie dalej z takimi pogladami, a na pewno daleko zajdziesz w swojej ukochanej korporacji Coca Cola. Pozdro.
Acha, mozesz mi cos odpisac, ale ja i tak bede mial to gdzies, gdyz nie chce mi sie wdawac w pseudo konflikty na forach, co jest pewnie twoja ulubiona rozrywka, miedzy ogladaniem Klanu.
burito, haha ale się rozpisałeś lol, człowiek prawde napiszał a ty co? Byś napisał że niemasz pojęcia i niedajesz sobie rady, czy ktoś Ci pomoze pokaże co i jak a nie że jesteś leń
Wysłany: 2006-11-29, 19:09
Dred napisał/a:
Jesteś leniem to lecz to i sam sobie zrób frajera szukasz ? Niema nic zadarmo
Czemu wypowiadasz się za wszystkich? Czy posiadasz taką wiedzę, żeby stwierdzić, że nie ma nic za darmo? Bo mylisz, się, ja wiele rzeczy robię za darmo, dredy czasem także, poprawiam przewaznie za darmo, bo wiem, ze to kosztowne dosyc jest i nie na kazda kieszen....wychodze z zalozenia, ze to nie bogaci chca dredy...ale Ty chyba tego nigdy nie zrozumiesz.
_________________ warkoczyki (od 200zł), dredy (od 50zł), piercing (50zł), tatuaże
Burito, nie znam swoich możliwości.. Jednego dreda sobie zrobiłam sama. Potem zrobiłam dredy swojej lalce ^^ (Szczerze mówiąc, to fajnie to wygląda...) Ale pojęcia nie mam, czy moja technika jest dobra i trwała, bo swojego dreda rozczesałam po dwóch tygodniach (wkurzał mnie ) ale lalce się nadal trzymają....
Pomogłabym ci, bo naprawdę daleko nie mieszkam. Ale mam szlaban na wychodzenia... nawet na Pidżamę nie mogę iść.
_________________ Come break me down / Bury me, bury me / I am finished with you
Hah!! Juz znalazlem kogos, takze dzieki za pomoc wszystkim, ktorzy sie zaoferowali!!
Sa jeszcze dobrzy ludzie na tym swiecie, a nie tylko babilonskie duszodajki.
To moze przy okazji pogdamy o czyms innym
Na jakim koncercie we Wrocku ostatnio byliscie, i na jakie sie wybieracie??
A tak przy okazji, to ja mam krasta tylnogłowego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum