mam powazny problem..... niektore z moich dredow pozrastaly sie przy glowie..... i nie mam bladego pojecia co z tym zrobic.... Sory ze nie pisze w dziale problemy ale chcialem aby bylo to zaowazone..... prosze o jak najszybsza pomoc!
wina krzywych przedziałków. ja przez chyba pół roku zawzięcie rozcinałam takie 4 durne dredy z tyłu głowy, bo tam mi coś z tymi przedziałkami kiedyś nie poszło
można tak jak ja: rozciąć/rozerwać i doprowadzić szydełkiem do porządku.
i można też postarać się powyciągać po kilka włosków, te które powodują zrastanie. tak żeby był w miarę równy przedziałek.
_________________ second life syndrome.
secret exhibition. cure for loneliness.
znajdź sobie kogoś kto ci powyplątuje te złe włosy które powodują zrastanie. tak, żeby widać było które włosy należą do którego dreda. jeśli masz w miarę świeże to moze nie boleć aż tak bardzo następnie niech ta osoba powciąga Ci owe wyplątane włosy do właściwych dredów tak, żeby między dredami był dostęp do skóry. brzmi kosmicznie, ale jest do zrobienia ^^
a ja właśnie ścięłam po to, żeby sobie zrobić od nowa z ładnych mniejszych przedziałków
_________________ second life syndrome.
secret exhibition. cure for loneliness.
Wysłany: 2006-07-17, 13:07
Ja polecam rozrywanie, rozcinanie to nie jest dobry pomysl. Po rozerwaniu lepiej je dolaczyc do 'prawidlowego loka'. im wczesniej sie zauwazy, ze jest taki "problem" tym lepiej, mniej boli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum