Witam mam problem mianowicie . Wczoraj profesjonalista zrobił mi piękne dredziki . Ale jest problem dobrze je szydełkował itp jak mi zrobił były fajne twarde itp ( to moje pierwsze dredy ) . ale obudziłem se rano i są włochata ( podobno tak zawsze na poczontku )
ale są bardzo miękie nie tak jak po zrobieniu da sie je z łatwościuą zgnieść za to końcóweczki miodzio . Doradzie czy tak ma być czy to zrostawić , czy one sie same zejdą , po jakim czasie poprosić go o dokręcenie inymi słowy jak ma być na poczontku i rady dla poczontkującego z gury thx
'początku'
To normalne, że dready Ci się kudłacą, zwłaszcza te z tyłu, np. podczas spania. Możesz oddać się w czyjeś ręce albo samemu nauczyć się machać szydłem - przez jakiś czas przyda Ci się regularne szydełkowanie.
AA i jeszcze 1 jak szydełkować porpostu nawalając szydełkiem w dready czy to jakaś specjalna tehnika ( chodzi tu jechanie szydełkiem z gury na duł przebijając dreada i wciągając włosy z drugiej srony)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum