hm. ja za moje 33 zapłaciłam 150PLN i nie żałuję. i nikt mi nie powie, ze przepłaciłam. dredziki mam zrobione bardzo porządnie. do tego poprawki darmowe. poza tym jeszcze podcięcie grzyweczki. spędzone wesoło 3 dni. do tego kupa browarów, paczka pecików i innych rzeczy palonych. także nie narzekam.
Ludzie ja z takim pytaniem... skąd wy macie tak tanie dredy? jak ja porównywałem ceny to mi wychodziło około 250zł za całą głowe... a tu czytam 100zł, 80, 70 a nawet 50zł !!
Ludzie ja z takim pytaniem... skąd wy macie tak tanie dredy? jak ja porównywałem ceny to mi wychodziło około 250zł za całą głowe... a tu czytam 100zł, 80, 70 a nawet 50zł !!
a nawet za darmo tak było w moim przypadku
_________________ Zamykam oczy i widzę piękny świat
to ma wyobrażnia, to co często widzę w snach
musisz dobrze posuzkac a nie łapac kazdego kto by Ci zrobil bo duzo naciagaczy jest
Wysłany: 2007-03-04, 14:17
ja zaplacilem znajomemy 50 zł ale zrobiil je tak sobie wiec musial sie udac na poprawki ktore mnie kosztowaly 100 zł i mysle ze tyle moge powiedsiec ze zaplacilem 100 zł za dready a mam ich plus minus 70
_________________ ...I want to be as free as the spirits of those who left..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum