te dredy tez byly robione przez kolesia ktory ma dluuuuuuuugo swoje dredy /o dziwo-w bardzo dobrym stanie!/ , tak wygladaly gdy przyszlo mi je poprawiac - identycznie zreszta po samym wykonaniu...
to duzo dales za takie dredy...
ja za z wlosow do ramion(ok 15-17cm) wyszly mi dredy 7-10cm po 6 godzinach roboty(przez 2 dziewczyny) i bylem w plecy tylko 50 zl a dredy wykonane porzadnie i starannie...
a co do dredmejker i jego dredy a umiejetnosci to moje dredmejkerki nie mialy dredow xD
czy ja wiem czy cena= doswiadczenie
ze znajomymi robimy glowy za free i mamy juz na koncie sporo glow i doswiadczenie porzadne a cena zadna...
a co do moich to nie moge narzekac choc zjebaly rozmiesczenie to samo wykonanie dredow porzadne
no ja mam tak slicznie wszystko zrobione, ze juz od 2 lat, jak je mam, zbieram same komplementy, wiec dalabym jeszcze raz te same pieniadze bez zastanowienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum