Anouk to chyba jakas taka niepisana zasada, ze cena dreadów uzależnnoia jest od doświadczenia
nie ma takiej kasy, której nie zapłaciłabym za dobre dready syfiastych nie opłaca się robić
chociaż mnie się udało - cena czteropaka piwa za łeb w dreadach to niezbyt wygórowana cena
(jakby ktoś chcial dready w poznaniu i okolicach to gorąco polecam, przy odrobinie szczęścia uda mi się wrzucić foty)
wiadomo,ze jesli ktos robi duzo i przede wszystkim dobrze, to nie bedzie sie tym zajmowal za piwo
jak zreszta wiadomo dobrze wykonane dredy za "pol-darmo" sa tylko wyjatkiem potwierdzajacym,ze zawsze wiaze sie z tym ryzyko.. no i inna sprawa, czy ktos chce miec gotowe dredy w kilka godzin,czy kilka dni lub tygodni
oczywiscie zdarzaja sie tez przypadki, ze fuszere potrafi odstawic ktos, kto wezmie za to kupe kasy... /ale generalnie zakladam,ze to tez jest wyjatek
i inna sprawa - podejrzewam,ze dla kogos kto jest w pelni zadowolony ze swoich dredow - nie istnieje takie okreslenie, jak "przeplacic" - vide Anouk
chyba, ze ktos wybierajac osobe,ktora zrobi mu dredy kieruje sie wylacznie cena a nie umiejetnosciami /a tak niestety wlasnie najczesniej bywa - w koncu z czegos biora sie te poprawki
Mam znajomego, który z powodów ideologicznych bierze za zrobienie dredów "co łaska" ^^ Ale robi porządnie. Niewiele takich osób chodzi po świecie, dla których pieniądze to nie wszystko
moje dredy dojzewały, robota była dobrze wykonana ale dredki potrzebowały troche czasu i mojej reki z szydłem.
ciezko ocenic robote odrazu po zdredowaniu, z podniecenia wszystko ci sie podoba, budzisz sie rano, w kieszeni o 400zł mniej a na głowie wielki kołtun, to dopiero szok
na szczescie jest tago typu zjawisk coraz mnie, nie oszukujmy sie, zmienia się świadomośc i kwalifikacje... to chyba dobrze
_________________ "Matisyahu - Warrior" + dobre jaranie
Bądź wojownikiem. Zajmij miejsce po którejś ze stron w walce o bycie sobą !
Mam znajomego, który z powodów ideologicznych bierze za zrobienie dredów "co łaska" ^^ Ale robi porządnie. Niewiele takich osób chodzi po świecie, dla których pieniądze to nie wszystko
slusznie niewiele. moze pieniadze to nie wszystko, ale bez nich wcale nie jest latwiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum