Wysłany: 2006-10-01, 11:04 Jak myjecie dredziki? ;) Polecający: dzieki sobie
Mam pytanie: jak Wy myjecie dredy?;> jak czesto i w ogole wszystko co moze zburzyc pib stereotyp ze dredziaze sa brudni (nie mowimy o wyjatkach nie mycia glowy przez trzy miechy, ok? )
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
myje jak wczesniej czyli szurum burum a jak czesto hmm raz na tydzien a jak mi sie nie chce to zadziej ale raczej staram sie
a zburzyc to nie zburzysz bo ci co tak uwazaja i tak zdania nie zmienia bo nie zaglepbiaja sie w te sprawy wpoone maja juz to ze dready sa brudne
Wysłany: 2006-10-08, 17:59
Polecający: yyy...
jej Marcelek ja tu muszę siedzieć trochę,żeby rozszyfrować, o czym piszesz...ja spać bez poduszki niebardzo,bo jednak moje są trwardawe...uch i znów nie umyję ich, bo wczoraj farbowałam.
ee, co ma dred do języka? A co do spania, to muszę spać w berecie, bez niego nie dam rady:/ Nawet w autobusie beret na łeb:) A myję "jak mi się przypomni":P
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum