• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

marry jane  

Wysłany: 2006-05-16, 22:47   Jakaś rada?

A więc zaczynając od poczatku.... Jak wiekszosć tutaj zebranych mam zamiar zrobić dredy...
Tylko prosiłabym o drobną radę, ponieważ chcciałabym zreobić cienkie a długie dredy, szacuje ze gdzieś do około połowy pleców. To raz. Dwa... Mam nie jednolity kolor włosów... czy to wygląda źle na dredach?;)
Po trzecie... włosy często mi sie przetłusczają co jest równoznaczne z tym że muszę myć włosy minimalnie co trzeci dzień;/
Cztery... czy połącznie warkoczyków i dredów wg was wygląda źle?;)
Chodzi o to że jak narazie mam krótkie włosy... cieniowane.. orientacyjnie 25 cm... i z tej długości zrobic warkoczyki a reszte dopiąć dredy syntetyczne (wole syntetyki niż natutralne;))
Jak by to wg Was wyglądało?
Mam nadzieje że ktoś mi odpowie;) Bo zalezy mi na tym....

Fantasmagoria  

Wysłany: 2006-05-17, 21:38   

[quote="marry jane"] Tylko prosiłabym o drobną radę, ponieważ chcciałabym zreobić cienkie a długie dredy, szacuje ze gdzieś do około połowy pleców. To raz
Cytat:

no z tym nie powinno być problemów, tylko kupa kasy i roboty dla twojego dreadmakera :)
[quote="marry jane"]Dwa... Mam nie jednolity kolor włosów... czy to wygląda źle na dredach?;)

ja mam naturalnie brąowe z refleksami rudymi i czerwonymi :) zaraz po zrobieniu wygladaly zarabniscie :) zreszta teraz te, tylko moglyby byc dluzsze :P ale kolorowe sa naprawde spoko :D
marry jane napisał/a:
Po trzecie... włosy często mi sie przetłusczają co jest równoznaczne z tym że muszę myć włosy minimalnie co trzeci dzień;/

ja musiałam przed zrobieniem dreadkow myc co dzien a teraz myje w zaleznosci od nastroju co 3 dni albo co tydzien. na dreadach tego nie widac, serio :) tylko pierwsze kilka myc bedziesz wykonywala czesciej, zanim sie przyzwyczaisz :) ja myje codzennie tylko grzywke ;P
marry jane napisał/a:
Cztery... czy połącznie warkoczyków i dredów wg was wygląda źle?;)

czyli ze np taka 'kratka' z wartkoczykow i dreadów? Źle to pewnie nie wyglada, powiem, że na nbank ciekawwie :)
marry jane napisał/a:
Chodzi o to że jak narazie mam krótkie włosy... cieniowane.. orientacyjnie 25 cm... i z tej długości zrobic warkoczyki a reszte dopiąć dredy syntetyczne (wole syntetyki niż natutralne;))

'troche' wydasz na te dready, ale jak masz wystarczajaco kasy i wolisz syntetyki., to juz twoj wybór :D ;)
Fiodor Dostojewski

marry jane  

Wysłany: 2006-05-17, 21:59   

z tego co szacowany koszt to ok 400 złotych, wiec nie jest dużo ;) heh a jak kiedyś coś to zdecyduje sie na całosć dredy.. heh dzieki za rady;)

Giya22  

Wysłany: 2006-05-27, 13:24   

hej jutro wrzucam tu fotke z dredami pomieszanymi z warkoczykami ... ;) www.fotolog.com/giya22
dziewczyna nie ma tu dredow na stale- to jest treska doczepiona jak kucyk :]
a jesli kiedykolwiek bedziesz sie decydowala na takie mieszanki to wcale warkoczyki nie musza byc na stale... mozna je wplesc miedzy dredy ... jako ozdoba ktora mozesz w kazdej chwili zdjac jesli ci sie nudzi ;]

pozdrawiam Aga :]

[ Dodano: 2006-05-27, 13:34 ]
teraz doczytalam dokladniej twoj post odnosnie warkoczykow... :p nie moge sobie tylko wyobrazic ze z wlosow chcesz warkoczyki i do tego dredy..
chyba ze masz na myslii dredy robione fabrycznie ?doplatane ? napisz skad jestes bo szukam wlasnie osoby na takie dredy ... :p dlatego moze bedziesz pierwsza i cena bedzie w super promocji :D

marry jane  

Wysłany: 2006-05-31, 16:21   

ja bywam z Nowego Sącza;P

Odpowiedz do tematu