_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Jeśli masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i podążasz za swoją gwiazdą...
...to i tak pobiją Cię ludzie, którzy ciężko pracują, uczą się i nie leniuchują. Do widzenia.'
i przefarbowałam to na taki czerwonawy, w czwartek mam do odbioru okulary żeby wreszcie widzieć i.. czuję się nieswojo strasznie oO'
lekko tak i krótko i dziwnie i ja tak myślę że na zdjęciu w dowodzie to mnie nikt nie pozna jak te okulary przywdzieję jeszcze do tego co na łbie odwaliłam xD
bezinternetowo przez jeszcze jakiś czas. ale was kocham wciąż ^_^
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-09-25, 17:32
Martina napisał/a:
co Frasunku, to moje czy to co Zeszpecony wkleił?
I to i to. Tylko się utwierdziłem w przekonaniu, że nigdy dredziarzy nie zrozumiem. Czasem jakoś to wygląda jak dredów jest dużo, ale takie zostawianie kilku z tyłu sterczących... no ale najważniejsze, że sama się sobie podobasz.
co do moich zmian to duzo dreadow scinac nie chce bo mi ich za bardzo szkoda narazie pozbylam sie 10 ^ i bedzie chyba jakies farbowanie i przycinanie jeszcze trzeba wyrownac boki narazie rezultaty sa takie
[url=http://img216.images....th.jpg]Obrazek[/URL]
a propo to jaki kolor byscie polecali ? zafarbowac dready czy te lyse ? :x
zafarbuj boki, najlepiej na jakis intensywny (różowy, czerwony...)
_________________ warkoczyki (od 200zł), dredy (od 50zł), piercing (50zł), tatuaże
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum