Wysłany: 2007-09-13, 18:27 jakies sugestie na zabicie monotonni ? Polecający: google
Otoz strasznie znudzily mie sie dready : > i tak mysle nad jakimis kombinacjami
jakies sugestie ? [moje zdjecia macie tu : http://www.forumnasze.net...lona-vt2606.htm ]
moze gdziesz wyciac przyciac zafarbowac ? co sadzicie ?
ratunkuuu bo umre z monotonni.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-09-13, 18:39
jesli jestes bardzo odwazna to powiem Ci jak ma dziewczyna u mnie w szkole zrobione...tak jak Ty ma grzywke, dredy ma z tylu a gore ogolona na chlopaka, ok 2 cm calosc nawet fajnie wyglada, wlosy ma pofarbowane na rudo jednym sie podoba innym nie no ale sa gusta i gusciki:)
_________________ Jaki cel ma życie kiedy sensu brak...?
Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...
Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...
ja zawsze chcialam sprofanowac maupke i zrobic maupke z dredow - znaczy sie grzywka i pejsy zostawione, a reszta na krotko.
albo jak cyber, zostawic irokeza i pejsy, a reszte rowniez na krotko
w ogole przedluzyc dredole, choc z farbowaniem fajna opcja
Też bym je pofarbowała i pobawiła się kolorami, tym bardziej, że ładne masz te dreadki i trochę szkoda ciąć.
Ewentualnie, jak już bardzo chcesz ciachać, obetnij i zostaw z tyłu tylko crusta z dreadów, a z przodu grzywkę, bo ładnie Ci w niej. Jak mi się moje znudzą, to sama wypróbuję to na sobie, bo marzy mi się taka fryzura ;]
ale że co, krótkie włosy i grzywka? jakoś sobie tego nie umiem wyobrazić żeby mogło dobrze wyglądać oO'
też coś myślę żeby ciachnąć, ale noooo nieeee wieeeem..
Tak, krótkie na całej głowie plus grzywka, tyle, że krótsza i mocniej poszarpana niż ta, którą ma teraz Poszczelona. Nosiłam tak kiedyś i wyglądało to (ponoć ;p) fajnie. I zero roboty z taką fryzurą - wstajesz rano, wcierasz gumę do włosów, 30 sekund, wszystko radośnie sterczy i już.
Tyle, że z tyłu zostawiłabym jeszcze crusta z dreadów ;]
(przez Was też poczułam potrzebę zrobienia czegoś z włosami, może mi przejdzie... )
co do moich zmian to duzo dreadow scinac nie chce bo mi ich za bardzo szkoda narazie pozbylam sie 10 ^ i bedzie chyba jakies farbowanie i przycinanie jeszcze trzeba wyrownac boki narazie rezultaty sa takie
a propo to jaki kolor byscie polecali ? zafarbowac dready czy te lyse ? :x
no i ja już "po", zostało 9 sztuk z tyłu w trzech rzędach po trzy dready a reszta krótka, tylko z grzywką jeszcze coś zrobię, farbnę wszystko na czerwono i jou ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum