Wysłany: 2008-01-08, 18:14 Kilka pytań Polecający: Dzięki googleowi
Chciałabym zrobić sobie dredy, tyle że nie wiem czy to dla mnie(odezwał się mój leń;). Mam kilka pytań:
1. Chcę sobie zrobić 3 dredy z tyłu głowy(mam włosy za pas, grube i mocne). Dużo by trzeba ich zabrać na dredziki? Bo mam takiego plana żeby z tyłu były dredy a reszta w koński ogon.
2. Jak by wychodziło z mycie głowy? Szampon by im nic złego nie zrobił jeśli bym je zaplatała w taką folię jak się wkłada pasemka przy farbowaniu?
3. O basenie temat czylałam, ale jak to jest z jeziorami, rzekami i innymi takimi bajerami? Bo wakacje co roku nad jeziorem spędzam i raczej nie dałoby się nie włazić do wody(albo nie być wrzucaną)
4. Ile dziennie trzeba czasu żeby fryz wygądał jak powinien, a nie jak po wojnie nuklearnej;)?
5. Jak się ma sprawa z łupieżem? Można wyszorować gdyby co łeb Nizoralem czy polecacie inne specyfiki?
boze ludzie jacy wy jestescie leniwi, ale masz chociaz plus ze znalazlas sobie temat o basenie.
Nasuada napisał/a:
1. Chcę sobie zrobić 3 dredy z tyłu głowy(mam włosy za pas, grube i mocne). Dużo by trzeba ich zabrać na dredziki?
zalezy jak grube chcesz dready to chyba logiczne.
Nasuada napisał/a:
2. Jak by wychodziło z mycie głowy? Szampon by im nic złego nie zrobił jeśli bym je zaplatała w taką folię jak się wkłada pasemka przy farbowaniu?
dready myje sie szamponem ^^ ale ejsli chcesz uniknac czestego moczenia ich to przy codziennym myciu mozesz schowac je w jakis worek
Nasuada napisał/a:
3. O basenie temat czylałam, ale jak to jest z jeziorami, rzekami i innymi takimi bajerami? Bo wakacje co roku nad jeziorem spędzam i raczej nie dałoby się nie włazić do wody(albo nie być wrzucaną)
normalnie wchodzisz z dreadami jeszcze chcesz miec ich tylko kilka tym bardziej nic im sie nie stanie przeciez jak sie troche zmocza tylko bedziesz musiala poprawic
Nasuada napisał/a:
4. Ile dziennie trzeba czasu żeby fryz wygądał jak powinien, a nie jak po wojnie nuklearnej;)?
zalezy jak bedziesz miala wykonae dready, czy osoba ktora Ci je zroi dobrze zbije, i zalezy tez jak bedziesz o nie dbac przeciez nie trzeba dziennie siedziec z szydelkiem w lapie oO
Nasuada napisał/a:
5. Jak się ma sprawa z łupieżem? Można wyszorować gdyby co łeb Nizoralem czy polecacie inne specyfiki?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum