kiedyś szydełkowałam dready koleżance i podeszła do nas jakaś babeczka lat ok 42 i mówi:
- o, mogę popatrzeć jak sie to robi? bo mój syn dready sobie zrobił, nauczę się i będe mu poprawiać.
LEPIEJ - najlepsze są reakcje dzieci
kumpel - od tyłu idzie dziecko i do mamy "dlaczego ten pan ma takie grube włosy??"
ja - siedze z kumplem w carrefourze, jemy pizze. Patrze do sklepu obok a tam dziecko koło 3 latka ciagnie mame za spodnie, pokazuje na mnie palcem i płacze....
Odwiedziłam dzisiaj pasmanterię w celu zakupu szydełek (miałam w planach dziarską reanimację ^^ odpicowałam 10 sztuk i na więcej nie mam siły ;p). Pani przetrzepała cały sklep w poszukiwaniu 0.5, w końcu znalazła, zapakowała, po czym nieśmiało zapytała, jak ja w ogóle tą swoją fryzurę poprawiam tym szydełkiem, bo zawsze była ciekawa. W ramach lekcji poglądowej zaprezentowałam jej więc machanie szydłem w praktyce, była zachwycona
ostatnio - kolezanka mojej mamy -fryzjerka dotknela czubka mojej glowy po czym odskoczyla mowiac 'ble'
jeszcze przed zrobieniem sobie dreadow, kiedy oznajmilam ten zamiar swojemu chlopakowi powiedzial - przeciez to wyglada jak (tu nie mogl przez chwile znalezc porownania) pajaki! (informatycy...)
_________________ yeah, I do like open windows
!UWAGA ZBIERAM CHĘTNYCH NA PIESZĄ WYPRAWĘ Z DUNIEKRKI DO NANTES WZDŁUŻ WYBRZEŻA, LIPIEC-SIERPIEŃ 2009; KONTAKT: PW, GG!
oprocz pytania "czy to sie myje" ludzie pytaja rowniez "jak sie robi takie cos na glowie" najlepiej im odpowiedziec ze: bierze sie kielbaske, badz parówke, owija sie wokol niej wlosy, a nastepnie nad ogniskiem nalezy potrzymac. I ten tluszcz wtedy skleja te wlosy....wyraz zdziwienia na ludzkich twarzach daje wiele satysfakcji^^
_________________ Baw się i odpoczywaj jak siódmego dnia;)
Mój kumpel (zazwyczaj po szkole chodzimy we 3-4) stwierdził jak się ktoś zapytał co mi się stało że TWIXy mi się poprzyklejały.
Druga sytuacja ze szkoły: mam pozytywnego nauczyciela od fizyki w szkole (nie uczy mnie) po dniach otwartych oprowadzałem kumpele po szkole w kilka dni po tym podchodzi nauczyciel do mnie i mówi żebym mu legitke moją dał bo nie wierzy że jestem z tej szkoły bo mnie na dniach otwartych widział i zapamiętał ze względu na charakterystyczną fryzurę. A co do pytań jeszcze to ile czasu sobie robiłeś, kto Ci robił a jak odpowiadam że sam to mają lekkie zdziwienie, jak i czym się myje. Kumple szczególnie lubią mi robić ciekawe rzeczy z nimi np dziś połaczyli mi wszystkie powsadzali kwiatków i stwierdzili że będę panem wiosną, innym razem obwineli mi w sreberka i stwierdzili że mi robią pasemka.
ja słyszałam że mam pająki na głowie
i czy one śmierdzą się pytają wszyscy...czasem wąchają nawet...
ale najdziwniejsza reakcja to ugryzienie dreda żeby spróbować jak smakuje
Reakcje?
"wyglądasz jak mop"
"ale parówy !"
"czemu nie cała głowa?"
"ile to kosztowało? kto ci robił? jak długo? czym to robili?"
"sztuczne czy prawdziwe?"
"to sie myje? można je rozplątać? jak się rozplątuje?"
"pokaż jak to szydełkujesz"
"zrób mi jednego"
Wysłany: 2008-06-17, 17:38
Polecający: google
Hmm,nie będe się powtarzać,ale najlepiej było gdy znajoma spytała;
"A ty te kucyki codziennie sobie pleciesz?chce Ci się?"
Jak to się robi,jak się myje,jak długo robili są na porządku dziennym.
Kiedyś też siedziałam w autobusie i starsza Pani stwierdziła "Czego to ludzie nie wymyślą",innym razem przy kasie ktoś za mną szepnął "Patrz,jaka dziwna głowa!"
Zdążyłam się przyzwyczaić w sumie .
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum