i tu się kłania nie tylko głupia reakcja, ale te stereotypy... macie z tym problemy: typu sekty i choć co jeszcze. Z ludźmi starej daty to chyba najgorzej, oj z babciami będzie ciężko. Zaś wracając do tematu tata stwierdza tyle, że będę śmierdzieć od dredów ;p
Z ludźmi starej daty to chyba najgorzej, oj z babciami będzie ciężko.
Niekoniecznie. To akurat nie jest regułą. Przyzwyczaiłam się już wprawdzie do tego, że ludzie w tramwaju czy na przystanku się na mnie gapią, ale ze strony babć jest to raczej ciekawość i pozytywne zainteresowanie, niż niechęć czy wrogość. Bardziej mierzą spode łba młodociane produkty gimnazjum, odziane w złoto i biel. Staruszki są fajne ;]
I staruszkowie, zwłaszcza, jeśli są wykładowcami, bo z tłumu ludzi na wykładzie mnie akurat zapamiętują, więc nie muszę żebrać o wpisy
Wysłany: 2008-06-26, 16:01
Polecający: dzieki sobie xD
Hehe ja tez slyszalam ze dready smierdza i to nie od starszych ludzi tylko od dziewczyny ktora ma 14 lat xDD
Hehe smieszy mnie takie cos ...
Ja co prawda dready bede miec dopiero w nastepnym tygodniu, ale na temat takich wlosow wiem duzo i nikt mi nie wmowi ze dready to legowisko roznorodnego robactwa xDD
Heh ... trzeba je poprostu myc ... a takpozatym to wszy najczesciej maja ludzie posiadajacy "normalne" wlosy ... xDD
_________________ >>to nie jest zadna bajka to jest szczera prawda<<
Co człowiek to inny okaz, z tym, że ja miałam raczej na myśli ten drugi typ babci tzw "od Rydzyka"
a skąd wiesz, ze ten drugi 'typ babci' jest 'od Rydzyka'?
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Jeśli masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i podążasz za swoją gwiazdą...
...to i tak pobiją Cię ludzie, którzy ciężko pracują, uczą się i nie leniuchują. Do widzenia.'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum