czesto ludzie komentuja i czesto zadaja dziwne ale smeiszne pytanie (a to sie myje? :P:P) jakie najczesciej zadaja wam pytania ktore dotycza waszych dredow,i jakie slyszeliscie najglupsze/najsmieszniejsze/najdziwniejsze komentarze na ich temat?
_________________ I like to smoke weed, a good sensimilla
Like smoke weed, a good sensimilla
Like smoke weed, a weed, good sensimilla
Wysłany: 2006-10-16, 21:10
Polecający: Jakoś tak wyszło ^^
No najglupszym pytaniem jakie moze byc i jakie najczesciej mnie spotyka jest 'czy to sie myje' Zawsze wtedy odpowiadam, ze tylko sie wietrzy, a nie myje i ogladam skrajne ludzkie reakcje dopiero po paru/parudziesieciu sekundach sie orientuja, ze cos jest nietak
Drugim dosc czestym pytaniem (polowa nauczycieli mi je zadala ) jest takie cos : 'a jak to sie robi? jakims lakierem? I jak potem sie to doprowadza do stanu normalnego... Gdy juz uslysza odpowiedz oczy w slup i tekst wiec trzeba byc potem lysym?
Trzecim ciekawym przypadkiem bylo spotkanie 2 mocherow w tramwaju i ich haslo: jaka ta mlodziez dzisiaj niewychowana i w dodatku pewnie antychryst
mnie sie czesto pytaja wlansie czy sie dredy myje i ile dalam za zrobienie a najlepsze jak wychowawnczyni zapytala sie jak dlugo robialm,a pozniej co jak jzu nie bede chciala miec "na lyso?" a ja "no jedno z rozwiazan" a ona...."eeeh to sobie nie zrobie jednak hehe" ja na to tylko...
ale ogolem nauczycielom sie podoba
_________________ I like to smoke weed, a good sensimilla
Like smoke weed, a good sensimilla
Like smoke weed, a weed, good sensimilla
pytan duzo zadaja
najczestrzym chyba ejst czy to sie myje
niektorzy pytaja jak sie robi czy boli jak dlugo sie je robi
jedni zas " a co ty masz na głowie" ? zawsze odpowiadam im ze parowki
dyrektorka sie zapytala czy przemyslalam decyzje zrobia sobie "tego czegos" i czy wiem ze mi to urody nie dodaje
babcia kumpeli sie pytala czy juz mam wszy ?
roznosci ludzie wymyslaja
Najczęściej słyszane pytania, to właśnie "czy ty to myjesz?", kolejnym jest"po co głowe mąką posypałeś?", nie wiem do czego to przypiąć, może do łupieżu.. Kolejnym, rozwalającym mnie zupełnie jest te: "umyłeś dredy szamponem let's dread?bo jakoś inaczej wyglądają":)
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Mnie sie ludzie pytaja :
Jak to sie robi? na cukier klej? a mkoze lakierem zrobiles?
Gdy ja mowie ze ja mialerm roione szydelkiem to oni niewiedza oco chodzi...
ALbo czy da sie to rozczesac
Wysłany: 2006-10-17, 21:11
Polecający: yyy...
ja jak wyżej "A jak to się myje a jak robi" i takie tam...często chcą dotykać
często słyszę,że mam wszy. a ja trzęsę na tego kogoś głową i mówię tak "Ty już też masz"
Wysłany: 2006-10-18, 16:29
- jak to sie myje?
- czy to w ogole sie myje?
- czy juz masz wszy?
- a inne robaki?
- jak to sie robi?
- zrobisz mi jednego? ( to pyanie staje sie glupie gdy slyszysz je tysiac razy )
- swedzi cie to?
- co robisz jak chcesz sie podrapac?
- co zrobisz jak ci sie znudza?
- ile je juz masz (a bo ja to licze?)
- nie drapią cie po szyi ? (nie, ale jak mialam tylko 1 dlugiego to drapal mnie po plecach )
- ile ich maszsz?
- ile ty masz tych ozdobek
- a czemu ten wyglada tak a nie inaczej
i kupa kupa innych bzdur
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum