Wysłany: 2006-05-16, 08:37 Następne pytanie Polecający: dredy.nasze.net
Pisze tych tematów że hej Moi starsi znależli sobie następny argument, żebym nie miała dredów a mianowicie mówią że mokre dredy śmierdzą. Mnie to nie przeszkadza ale chce się dowiedzieć czy to prawda
Wysłany: 2006-05-16, 08:46
Polecający: to ktoś, kto poleca
Pokrop sobie je olejkami zapachowymi
Ja mam inne pytanie, ale też do mokrych dredów. Słyszałem, że dredy można wiciskać/ wykręcać. Czy to je bardzo niszczy? I jak można suszyć dredy?
_________________ Impossible is nothing, free your mind and trust your skills than... RUN!!
Le Parkour, it`s not a crime, it`s a way of life.
Mnie to nie przeszkadza ale chce się dowiedzieć czy to prawda
Absolutnie nie.
Poiu napisał/a:
Słyszałem, że dredy można wiciskać/ wykręcać. Czy to je bardzo niszczy? I jak można suszyć dredy?
Niszczyć to może nie niszczy ale włosy napewno powychodzą z dreda jak to po każdym myciu. Trochę zabawy szydełkiem i po kłopocie. A co do suszenia to ja po prostu czekałem aż dredy same staną się suche. Nie polecam używania suszarek i tym podobnych bo po tym to jest masakra na głowie a dred od środka i tak będzie wilgotny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum