Wysłany: 2007-04-11, 11:52
Anouk spoko, to akurat wiem co napisałaś a propo studiów, można to przeczytać wpisująć w google "studia egiptologia" z pierwszego linku. No ale ok - wierzę Ci. nie wiem tylko jak mając 20 lat, na rekrutację trafilas po 7 latach? Czyli zaczełaś rekrutację od 13 roku życia?
I nikt nie mówi, że Cię lubi czy nie....zresztą o czym ja w ogóle z tobą rozmawiam? NIe darzę Cię antypatią ani sympatią. Ja po prostu nie rozumiem twojej pychy. Na 16 postów zdążyłaś pojechać wielu osobom, portalowi....zero czytania ze zrozumieniem, czynienie z siebie boga. Jak wynika dredami nie zajmujesz się wcale długo czy moze nie jestes dlugo ich posiadaczem. Nie wiem, kto Ci dredki robil, domyslam sie, ze dobry dreadmaster. Znam wielu warszawskich, ponieważ sama mieszkałam kiedyś w Warszawie... Nie mówię, że twoje dredki są złe, zresztą na całą Polskę dreadmasterów znam chyba tylko dwóch niefajnych. Wszystkich na tym forum szanuję, uważam, że mają ładne dredy, że wkładają dużo pracy w swoje kluchy i za to ich szanuję.
Co do jezykow, tak moge popisac z toba po łacinie, francusku, niemiecku, angielsku, jeszcze czesku mogę i hiszpańskiego i włoskiego znam podstawy. Nie wiem po co takie kolejne przechwalanie się, ale okej, może urośniesz w swoich oczach. Oczywiście nie gwarantuję idealności językowych, prawdopodobnie takiej jak ty masz, ale cóż...
Nie łapię też Cię za słówka...a jedynie zacytowalam, nie wyglada to na blad nie właściwego słówka, ale dziwne, bo przecież twoja boskość, nie powinna dopuścić nawet do tego.
O privie wspomnialam, ponieważ we wcześniejszych postach, napisałaś, że się odezwiesz na priva - to wszystko.
Nie chcę dłużej z tobą prowadzić polemiki, bo gołosłowia nie są mi bliskie. Wydaje mi się, że i tak jesteś sympatyczną osobą, tylko otaczam się dziwną maską.
Napewno plus dla Ciebie za to, że zydzisz z emo.
pozdrawiam
_________________ warkoczyki (od 200zł), dredy (od 50zł), piercing (50zł), tatuaże
Sekkmet moja droga.to ja juz na gg wszystko wyprostuje, najwyzsza pora:)
[ Dodano: 2007-04-11, 22:20 ]
czytanie ze zrozumieniem to i u Ciebie nie najlepiej. rekrutacja jest zwykle co 5 lat,ja natrafilam po 7 latach, to znaczy, ze ostatnia byla 7 lat temu,tj 2000roku;]
[ Dodano: 2007-04-11, 22:22 ]
nie jestem z Warszawy i nie robilam ich tu, w Wwa tylko studiuje
[ Dodano: 2007-04-11, 22:31 ]
nie napisalam, ze napisze naTwojego priva,znow czytanie ze zrozumieniem szwankuje?;)
fajnie, ze Ty uwazasz sie za madrzejsza, a jestes ledwo 2 lata starsza;]
szkoda, ze co do portalu,przyjmujesz wszystko bezkrytycznie; milo jest sie posmiac przy czytaniu, jak robi sie dready metoda na klej albo 'bambusioarska',szkda tylko, ze wiele osob to czyta i w to wierzy,jako doswiadczony dreadmaker powinnas zwalczac zabobony, a nie je wspoltworzyc.
z przyjemnoscia popolemizuje z toba o krytyce dredy.nasze.net, bo to krytyka dotyczaca tego, co robimy. i na ile dobrze;]
slucham sugestii odn. moich studiow, heh. moze pragniesz, bym ci udowadniala, ze cos studiuje?podrzuc jakas inskrypcje hieroglificzna ,chetnie pomoge. ale rozumiem, ze jak kierunek studiow niszowy, to pojawiaja sie niedowiarkowie i sceptycy, pytajacy, czy cos takiego w ogole istnieje;} hetytologia i asyrologia tez ma nabor raczej rzadko,a istnieje.
a co do boskosci, hehehe;) oczywiscie masz racje:) Wnn-Anouk-nfr.t!;)
[ Dodano: 2007-04-11, 22:34 ]
''otaczam się dziwną maską''-W pelni sie zgadzam z Twoja samokrytyka.
a dreadow posiadaczkĄ jestem dwuletnia, hodowalam od 4-5cm.tyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum