yhy kodzik odklejasz z jakigosproduktu i obklejasz dreadki hahaha nosilam dopuki mi sie nie rozerwaly ... agrafki tez nosilam tylko sie odpinaly i bylo to niebezpieczne dla otoczenia
a ja od dwóch tygodni mam kawałek plastiku z rozwalonego długopisu wsadzony DO dreada bo kumpel z klasy mi wepchnąłi kazał żeby to tam mieszkało
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Koraliki jeszcze bym zrozumiał, owijanie też, ale po co robić śmietnik z dreda?:/ A kod paskowy to niegłupi pomysł, tylko jak? jeden kodzik na kilka dredow, czy owinąć wokoł jednego?:) poza tym i tak odpadnie:P
Najlepszy kod paskowy jaki w życiu widziałem, to
PEOPLE=SHIT
Opanujcie sie z tymi offami albo bede czesciej zagladac ;/ || Kurczol
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Wysłany: 2006-11-19, 21:25
Polecający: Jakoś tak wyszło ^^
W moich dredach niema nic tylko jedna koncowka ze zlamanego szydelka ;p Moze sobie cos kiedys wsadze na nie jakies koraliki czy cos bo nie wykluaczam takiej mozlliwosci ale na razie nie ;p
juz gdzies to chyba pisałam http://www.warkoczyki.com/ ... czytanie nie boli : ] czasem warto poszukac : P
Ja też polecam tę strone jak również www.afrostyl.com tych samych bodajże twórców. Duży wybór akcesoriów do dreadów i warkoczyków i inne śmieszne rzeczy. Ekspresowa dostawa, koszty nie duże no i oczywiście towar bez skazy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum