Wysłany: 2008-05-03, 21:15
Polecający: google
Ja na początku bardzo się wahałam...
Dlaczego zrobiłam?
Bo bardzo mi się podobały?To było zawsze jedno z moich małych marzeń,a one są po to by je spełniać.
Reggae słucham,słuchałam,ale czy to ta muzyka miała na nie jakiś wpływ?Nie,ja.
A może chciałam sobie tym coś udowodnić?
Tym,że dam radę,że to coś nowego,odrzucić zdanie innych.
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
Ja nadal się waham ale jak czytam forum to moje wątpliwości coraz bardziej nikną
Także mam nadzieję, że do końca wakacji tzn. końca września to cudo zjawi się na mojej głowie <oczywiście nie samo>
_________________ Jeśli ktoś mówi Ci że ganja to twój wróg - to ją spał,
Jeśli ktoś mówi Ci że ganja twoim wrogiem - rozpał ogień,
jeśli boisz się, że będziesz miał kłopoty - spal do wody !!
ja powiem tyle - chcę zrobić bo są ZAJEBISTE, mogłabym podawać wiele powodów, ale jestem wśród ludzi, którzy je znają może nawet lepiej ode mnie więc po co?
i pozostaje mi tylko jeden problem, chciałam wyglądać inaczej niż reszta, a tu się kończy "moda na emo" i wszyscy zaczynają słuchać reggae i niby nie mam nic przeciwko, ale wkurza mnie to jak ktoś tak lata za tym co jest na topie i boję się, że jak ja zrobię to już pół miasta będzie miało dredy ;/
a tu się kończy "moda na emo" i wszyscy zaczynają słuchać reggae i niby nie mam nic przeciwko, ale wkurza mnie to jak ktoś tak lata za tym co jest na topie i boję się, że jak ja zrobię to już pół miasta będzie miało dredy ;/
wiesz, u nas tak właśnie było, w zeszłe lato dready miało 80% ludzi w wieku gimnazjalnym. dramat ^^
no, ale wszystko się kiedyś kończy i teraz moda na dready minęła
Wysłany: 2008-06-27, 13:14
Polecający: google
Karczoch napisał/a:
Panna Nikt napisał/a:
Ja bym sobie osobiście nigdy nie zrobiła, ale niektóre mi się bardzo podobają. To zależy. Różnie ludziom do twarzy, w różnych fryzurach.
Panna_Nikt napisał/a:
Dlaczego zrobiłam?
Bo bardzo mi się podobały?To było zawsze jedno z moich małych marzeń,a one są po to by je spełniać.
jesteście dwoma różnymi osobami, czy taka rozbieżność w czasie jest? xD
Dwoma różnymi
Zauważyłam jej nik,ale stwierdziłam,że swojego nie będe już zmieniać.
Różnimy się tylko _ ,ale Panna Nikt chyba już forum nie odwiedza z tego co widzę .
Co do tej mody; u Nas chyba dopiero się zaczyna,mam nadzieje,że nie wejdzie w życie.
Szpan jest głównym powodem,że wymalowane emo-dziewczynki robią sobie dredy,farbują na różowo i chcą być mroHn3
Do różowego nic nie mam,przykład tylko podałam oczywiście ;3
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
a tu się kończy "moda na emo" i wszyscy zaczynają słuchać reggae i niby nie mam nic przeciwko, ale wkurza mnie to jak ktoś tak lata za tym co jest na topie i boję się, że jak ja zrobię to już pół miasta będzie miało dredy ;/
wiesz, u nas tak właśnie było, w zeszłe lato dready miało 80% ludzi w wieku gimnazjalnym. dramat ^^
no, ale wszystko się kiedyś kończy i teraz moda na dready minęła
tylko pozazdrościć, a ja byłam zachwycona, jak wszyscy się bawili w emo to ja się wyróżniałam, a teraz sie zaczyna... Najśmieszniejszy jest fakt, że gdy zapytam np. tych dawnych emogirls od kiedy słuchają reggae to są zaskoczone jak mogę tego nie wiedzieć... Bo przecież od zawsze Nie lubię pozerstwa
Odpowiadajac na tytul tematu chcialbym powiedziec ze dredy robie bo uwazam ze to wiecej niz ulozenie wlosow. Jest to idea, tred, a czasem nawet filozofia.
Nie zgadzasz sie ze mna? Zrob sobie dredy to sam to poczujesz i przyznasz mi racje.
ja je tylko zrobilem bo sie zapuscilem z wlosami i grzywka mi juz do buzi wchodzila troche mnie to irytowalo myslalem rowniez ze latwiej o czystosc z tym i sie przejechalem jesli chodzi o ten aspekt
pozatym zawsze mi sie marzyly takie nogi pajaka na glowie
Mnie też zawsze się podobały.
Moje włosy mnie wkurzyły tym bardziej,iż musiałam codziennie przed wyjściem do szkoły myć głowę.
A,że obracam się w klimacie i słucham muzyki (reggae, rock) najczęściej chyba charakterystycznej dla większości dredziarzy, to tak wyszło iż mam dredziochy
_________________ Żyję dopóki kocham, kocham dopóki żyje.
Ta walka się nie skończy dopóki moje serce bije!
Wysłany: 2008-08-06, 15:23
..::mŁoDa::.. napisał/a:
ja powiem tyle - chcę zrobić bo są ZAJEBISTE, mogłabym podawać wiele powodów, ale jestem wśród ludzi, którzy je znają może nawet lepiej ode mnie więc po co?
i pozostaje mi tylko jeden problem, chciałam wyglądać inaczej niż reszta, a tu się kończy "moda na emo" i wszyscy zaczynają słuchać reggae i niby nie mam nic przeciwko, ale wkurza mnie to jak ktoś tak lata za tym co jest na topie i boję się, że jak ja zrobię to już pół miasta będzie miało dredy ;/
dokładnie boje się o to samo i sama nie wiem czy wstrzymać się jeszcze rok czy robić je już
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum