Wysłany: 2006-11-29, 14:33
Polecający: dzieki sobie
hehe jeden narysowal to teraz sie drugi wziol moze ja cos narysuje ? Ty, Dred, a moj rysunek pamietasz nie? a co do czapy to ja nadal szukam czegos a;e nic mi sie na leb nie miesci
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
moje tez cos niebardzo chca sie miescic pod czapa... ubiegloroczne juz chyba za bardzo sie porozciagaly, trza bedzie zakupic cos nowego na ten sezon, chociaz poki co nie bedzie tak strasznej zimy podobno
a ja mam taki mega berecik, zdjęcia nie posiadam, ale Bob Marley w teledysku do "One Love" nosi podobny (trochę bardziej pojemny), więc możecie obczaić teledysk. i jak ide po ulicy, to sie wszyscy ludzie ze mnie śmieją, ja z nich też.
_________________ dokąd tak biegniesz?
przecież wiesz że przed sobą nie uciekniesz.
wyciągnij rękę,
może wreszcie dosięgniesz tego co naprawdę ważne jest.
intnsywnie planowałem zakup czegoś na głowę ale teraz myśle że jakoś zaciepło jest i się rozmyśliłem opaska mi wystarczy w zupełności ewentualnie wyciągnę moją starą rozciągniętą rasta czapę Martina Campera
to jest morski tak jakby xD ostatnio wlasnie zastepuja zielony takim kolorkiem zauwazylam np na branzoletkach na allegro oO i czapeczka jakas taka mala ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum