Wysłany: 2007-12-18, 22:14 Pomocy!!! Dready mi odpadają;/;/;/
Mam krotkie dreadziki dlugosci maks 5 cm i do tego dosc cienkie a wiele z nich mi odpadlo ;/Mianocwicie z prawej storny glowy;/;/;/Powiedzcie czy jak juz troche odrsna wlosy nie bedzie tak duzej roznicy?????
Podejrzewam, że mogły być za cienkie.
Rozczesz to, co Ci zostało albo zetnij, bo ostatecznie długie nie były, i zrób jeszcze raz, tym razem trochę grubsze.
I tu jest maly problem :DNie moge scinac wlosow:DNie scinam ich juz wogole:)A co do ich grubosci fakt byly za cienkie i tak konkretnie to nic z nimi nie robie rosna i wlosow tez nie myje;pJak narazie :p
[ Dodano: 2007-12-19, 07:16 ]
Aha i jesczze jedno.Dlaczego na tym waszym forum jest tyle osob tak pewnych siebie ktore stawiaja sie wyzej ponad wszystkich;/A mi sie takie dready nie podobaja itp itd;/Dready nmie maja sie podobac one maja byc nic wiecej .Roots and culture!!!One Love People:)
no wlasnie mnie tez to nurtuje. ciekaw jestem czemu i ile juz nie myje.
a co do pytania czemu ludzie stawiaja sie ponad wszystkich - bo wszedzie zawsze znajdzie sie grupa ludzi ktora uwaza ze jest we wszystkim najlepsza, najmadrzejsza i w ogole sa przezajebisci. do tego jeszcze zdarza sie masa nietolerancyjnych idiotow ktorzy uwazaja ze w dredach jest masa robali i ze tego sie nie myje. tacy juz sa ludzie, tak bylo i tak bedzie.
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
hehe, no wlasnie dlatego mnie to zastanawia. niesamowicie denerwuja mnie ludzie ktorzy maja mocno zaniedbane dready. to wlasnie tylko poteguje stereotyp. zupelnie nie wiem skad to sie wzielo, ja tam moje myje najrzadziej co 5 dni, a jak mialem krotkie wlosy to mylem co 5 co 6 dni bo prawie w ogole mi sie nie przetluszczaly.
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Nie myje poniewaz nie mam na to czasu;pA tak pozatym wlosy dobrze sie zbijaja:DLudziska to czy myje to wlsoie czy nie to juz moja sprawa:)Co wy wszyscy tacy pedantyczni jestescie;/Jak mozna tego nie myc???;/A jak mozna nosic dready i sie wymadrzac tak konkretnie co????Ludziska otworcie oczy.Ogien na ten caly pieprzony babilon!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2007-12-19, 22:09 ]
aha i co do rozczesywania.Ni dy rydy ;p
Nie myliłabym podstawowych zasad higieny z pedanterią, ale zależy to widocznie od punktu siedzenia. To, co dla jednych jest przejawem nadmiernego dbania o siebie, dla innych jest podstawową czynnością higieniczną, jak mycie zębów. Cóż...
sugy555 napisał/a:
Jak mozna tego nie myc
No właśnie nad tym się zastanawiamy.
sugy555 napisał/a:
A jak mozna nosic dready i sie wymadrzac tak konkretnie co????Ludziska otworcie oczy.Ogien na ten caly pieprzony babilon!!!!!!!!!!!!!
A tej części posta to, przyznam szczerze, nie zrozumiałam w ogóle Widocznie nie moje narzecze.
sugy555 napisał/a:
aha i co do rozczesywania.Ni dy rydy
No to nic na swój problem nie poradzisz, będziesz mieć pół głowy w dreadach. Życie.
nie rozumiem wiec sensu topicu skoro sam sobie na wszystko odpowiadasz.
Cytat:
Ludziska to czy myje to wlsoie czy nie to juz moja sprawa:)
nie do konca, bo nie myjac wlosow tylko sprawiasz ze stereotypy o brudnych i smierdzacych wlosach nie sa wcale bezpodstawne. poza tym jesli naprawde ich nie myjesz to to jest tez sprawa np ludzi stojacych obok Ciebie w tramwaju.
Cytat:
sugy555 napisał/a:
Jak mozna tego nie myc
No właśnie nad tym się zastanawiamy.
dokladnie.
Cytat:
Ludziska otworcie oczy.Ogien na ten caly pieprzony babilon!!!!!!!!!!!!!
tutaj to chyba sam nie wiedziales o co chodzi Oo
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Wysłany: 2007-12-20, 22:59
sugy555 napisał/a:
Nie myje poniewaz nie mam na to czasu;pA tak pozatym wlosy dobrze sie zbijaja:DLudziska to czy myje to wlsoie czy nie to juz moja sprawa:)Co wy wszyscy tacy pedantyczni jestescie;/Jak mozna tego nie myc???;/A jak mozna nosic dready i sie wymadrzac tak konkretnie co????Ludziska otworcie oczy.Ogien na ten caly pieprzony babilon!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2007-12-19, 22:09 ]
aha i co do rozczesywania.Ni dy rydy ;p
o kolejny walczący z babilonem.
Ale odpowiadając ci na proste pytanie, mycie włosów jest kwestią tylko i wyłącznie higieny. Dredy ci się niszczą (rozwalają) kiedy śpisz i się wiercisz (głównie z tyłu głowy) podczas deszczu, kąpieli w basenie, jeziorze....Pewnie ze to twoja sprawa czy myjesz czy nie, ale przez takie osoby jak ty wciąż istnieje mit, że dredy to brud i syf.
[ Dodano: 2007-12-20, 23:01 ]
sugy555 napisał/a:
One Love People:)
Pedofilów też?
_________________ warkoczyki (od 200zł), dredy (od 50zł), piercing (50zł), tatuaże
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum