jestem na swiezo po robieniu dreda
no bo tylko jednego po lewej stronie glowy xD
robila mi go kolezanka...
moj problem polega na tym, ze nie wiem jak mam go myc. czytalam ze narazie nie powinnam tego robic dosc czesto, ale przeciez musze tez zadbac o reszte wlosow! czy sadzicie ze nic mu sie nie stanie? z gory zaznaczam ze wlosy myje dosc czesto, co 2-3 dni...
chcialam jeszcze zapytac co mi proponujecie jako metode na trwalosc i urode?
wiadomo ze jesli posiadasz tylko jednego dreada to reszte wlosow jakos trzeba myc nie ma sie co rozczulac, nie da sie go nie zmoczyc, poprostu bedziesz musiala go czesciej szydelkowac bo bedzie sie bardziej rozwalal szczegolnie teraz gdy jest świeży, co do mycia to dready sie myje tak jak normalne wlosy tylko trzeba do tego wiecej cierpliwosci dobrze plukac i dobrze 'wyszorowac' co do pielegnacji to szydelko i jeszcze raz szydelko wiecej nie potrzeba, poczytaj sobie inne tematy na tym forum ktorych jest mnustwo na ten temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum