Wysłany: 2008-01-11, 20:51 Pytanie dotyczące pewnej fryzury, przypominającej dredy :)
Kilka dni temu zobaczyłem na mieście kogoś kto miał dredy. Bardzo mi się podobały. Wieczorem kopsnąłem się na seans Obcego kontra Predatora 2. (Jestem wielkim fanem tych postaci, w szczególności Predatora, który chyba też ma coś w rodzaju dredów na swojej czapie^.^ ). Gdy wróciłem do hacjendy los chciał żebym zobaczył video freestyler'a na youtubie. Pod koniec dnia zastanawialem się co ciekawego mnie spotkało, przewijał się motyw z dredami i nagle wzięła mnie chęć na zrobienie czegoś ze swoimi rosnącymi "freestyle'owo" włosami. Czy wiecie może co na głowie nosi ten pan z Freestyler'a ? Jaką metodą zostało to wykonane ? >> http://pl.youtube.com/watch?v=FXnT5NnHYEQ BTW przepraszam, jeśli to co napisałem jest w jakiś sposób niezgodne z regulaminem tego forum. Jeśli tak to po prostu mnie usuńcie i udawajcie, że mnie tutaj nie było. Z góry dzięki za odpowiedź
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum