Wysłany: 2007-01-20, 23:00
dready robione welna [nie wiem czemu skansowano mojego posta, byl na tenat...] nie skracaja sie bardzo duzo, ale to tez zalezy jak bardzos ie kreci,,, ale na takie cos to musilabys miec wlosy do okolo ucha
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Cytat:
ale na takie cos to musilabys miec wlosy do okolo ucha
czemu?
bo wlosy po zdreadowaniu sie skracaja i nie bedziesz miec dreadow dlugosci takiej jak miales wlosy
polecam poczytac chodzby ten temat http://www.forumnasze.net...eady-vt2402.htm
no i u kazdej osoby wyglada to inaczej bo zalezy od wlosow metody robienia itp
1 : Nic na tych fotkach nie widac
2 : To nic nam nie daje ze wstawiasz tu jakies fotki
3 : powiedz jakiej dlugosci masz wlosy (zmierz sobie linijka )
4 : Co my mamy Ci powiedziec? Zrob sobie jednego dredzisza sam .. zobacz jaka ma dlugosc a potem rabnij sobie wszystkie jak Ci bedzie odpowiadac. BArdiej loopatologicznie sie nie da ;P
Dobra to powiedzmy,że już są wakacje i mam dłuższe włosy to co teraz z nimi zrobić?Jeśli bede codziennie "pocierał wełną" to same mi sie zrobią kołtuny i tylko bede musial je poukladac albo zbić?
[ Dodano: 2007-01-22, 16:25 ]
skoro to aż takie TRUDNE to chyba sobie walne irokeza chyba,że ktoś mi napisze jakiś konkretny pomysł:)
eśli bede codziennie "pocierał wełną" to same mi sie zrobią kołtuny i tylko bede musial je poukladac albo zbić?
dready robione np od pocierania swetrem nie robia sie od tak same trzeba z nimi codziennie siedziec i je meczyc welna ... moja kumpela robila sobie wlasnie w lapach nie szydlem i musiala je tak meczycprzez hmm dlugi okres czasu az sie ladnie zbily tylko ze ona miala b dlugiewlosy ty to bedziesz mial mniej roboty no ale tez trezba bedzie je kulac ... i hmm jak poukladac ? bierzesz sobiepasma wlosow i z nich robisz dready ... a zbic to one sie beda z czasem zbijac jak je bedziesz czestowal sweterkiem chociaz takie dready robione na welne nie sa nigdy twarde
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum