Mi to na dredy zbytnio nie wygląda... ale szczegół. Na żela spróbuj, albo nie czesz iroka, nie układaj nie nic, to coś takiego się może zrobić.
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Wysłany: 2007-01-23, 22:31
yerii po pierwsze nie wiem jak jasne chcesz miec wlosy, jesli mocno blond to musisz je rozjasnic a potem nalozyc dopiero farbe - radze Ci to zrobic przed zdredowaniem (nie chce mi sie tlumaczyc, chociaz jesli chcesz to wytlumacze )
i teraz na dredki masz trzy sposoby..
1. jeszcze zapuszczasz, potem tapirujesz swetrem (dosc duzo pracy potrzeba) - farbujesz oczywiscie dopiero po zapuszczeniu odpowiedniej ilosci wlosow (po co potem porawiac odrosty)
2. zaczynasz juz teraz tapirowanie i bedziesz to kontynuowal caly czas az do odpowiedniej dlugosci (nie polecam jednak metody bo przy tak krtokich wlosach moze CI sie zrobic jeden wielki koltun)
3. mozesz znaleźć kogoś kto doczepi Ci cieniutkie dredziki
co do zapuszczania - jesli robisz wełną dredki a raczej koltunki to nie skracają się zbyt wielkei - mysle ze w granicach 2-3cm
niestety nie otwiera mi sie ostatni link ktory wkleiles
_________________ warkoczyki (od 200zł), dredy (od 50zł), piercing (50zł), tatuaże
adze Ci to zrobic przed zdredowaniem (nie chce mi sie tlumaczyc, chociaz jesli chcesz to wytlumacze )
nie trzeba,domyslam się
sekkmet napisał/a:
niestety nie otwiera mi sie ostatni link ktory wkleiles
[ Dodano: 2007-01-26, 19:43 ] od 2 dni juz probuje:D jak na razie nic wielkiego sie z moimi wlosami nie dzieje:P.Ile to ma zajac czasu az zaczna powstawac jakies dredziki?;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum