to normalne, że Ci ze świeżych dreadów włosy wyłażą
nie kupuj grubszych szydełek, do dziergania się najlepsze są te najcieńsze - 0.55 albo 0.5, 0.4 jest chyba też, ale tego nigdzie nie udało mi się dostać
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
wieksze szydelko niz 0.7 ? yy to powodzenia :x najlpesze 0.5 albo 0.55 ": ] i nie ma co panikowac normlane ze na pcozatku strasznie sie miski robia i w ogole kudly wylaza nie ma co marudzic tylko sie za szydlko brac : ]
Wysłany: 2007-09-23, 19:28
Polecający: god bless google
klub zwolenników szydła 0.55 trzeba zatem utworzyć. i ja się do niego zapisze. a tak przy okazji. ja swoje owijam takim dluuugim plastrem z klejem i pogrubiam je w ten sposób i robi się wygodny uchwyt. pomysł zapożyczony od kumpla.
_________________ Alcohol doesn't cause hangovers.
Waking up does...
mam to samo, może nie wiekowe, ale stałe i stwardniałe miejsca po ukłuciach, więc dziabanie się w palce już mi niestraszne;]
zapisuję się do klubu - 0,5 /14 wg numeracji Daily/ to najlepsze szydło, grubszym można sobie tylko jeszcze większy bajzel na głowie zrobić
więc, reasumując - kas87, ni kupuj grubszego, tylko cienkie szydło w dłoń i jedziesz, jeśli zadbasz o dready na początku, szybko Ci się zbiją i nie będziesz mieć tej szopy ;]
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
dzisiaj działałam tym moim 0.55 ;D końcówki rzeczywiscie jeszcze jako tako, gorzej z resztą, ale to pewnie kwestia wprawy. no to na razie sobie ładnie w łapkach roluję;p
Wysłany: 2007-10-04, 00:19
Polecający: Google
0.55 górą!!!
Połamałem już kilka, jedną końcówkę mam nawet w dreadzie do tego palce podziurawione tak że hoho, ale ja się nie poddam szydełkiem poprawiać trzeba aż się porządnie dread zbije teraz staram sie używać go jak najrzadziej, częściej łapkami żeby nie poszarpać tych moich cieniuteńkich sznurówek .
_________________ "Remember: its better to burn out than to fade a way"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum