Proszę o pomoc Zrobiłem niedawno dredy I jak się domyślacie we wrześniu czas ruszyć do szkoły (2 klasa LO) A że mam wrednego wychowawce, to na dzień dobry usłyszę coś w stylu: "Kowalski coś ty z siebie zrobił??!! Jak ty wyglądasz??!! Masz BANIE z fizyki!! O, i z informatyki też!!" etc. I moja prośba jest taka, ażebyście mi powiedzieli co mu odpowiedzieć, tak z sensem i mocno a jednocześnie delikatnie. Coś żeby go śmiesznie i delikatnie "zbesztać" Ale delikatnie, żebym zdał do trzeciej klasy Myśle, że wiecie o co chodzi Czekam na ciekawe propozycje
Ja bym sie w ogole typem nie przejal no ale to tez zalezy do jakiej chodzisz szkoly bo w niektorych to jest masakra i Cie moga zmusic do sciecia wloskow Tak na powaznie to zapodaj mu jakims txtem w stylu: ludzi nie ocenia sie po wygladzie albo jakis taki idealistyczny kawalek Ja osobiscie bym odpowiedzial: przykro panu ze lepiej wygladam od pana?
Wysłany: 2006-07-30, 20:22
Polecający: dzieki sobie
heh:) a co powiedziec mamusi by pozwolila dredki zrobic kiedy ona gada:" ze szkoly cie wyrzuca! bedziesz dla nich zerem"etc. moze jej jakas cieta riposte ale by nie zabila
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
Niektórych kumpli z mojej klasy już pół roku tępi za ten sam głupi wybryk, który zrobili kiedyś gdzieś tam
No tyo wiem jaki trodzaj czlowieka to jest ja sie za bardzo negatywnymi nauczycielami nie przejmowalem po proastu mialem ich w dupie Bo ze cos tam pogada, na wywiadowce nagada starym to chyba nie problem? Nie przejmujcie sie nim i tyle a jak nie potraficie to zrobicie cos
Ja go mam cały czas w dupie I to że nagada starym to też to mam w dupie Oni sie zgodzili na dredy, więc może se pogadać A w razie czego rodzice zrobią z nim porządek
Ja go mam cały czas w dupie I to że nagada starym to też to mam w dupie Oni sie zgodzili na dredy, więc może se pogadać A w razie czego rodzice zrobią z nim porządek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum