Wysłany: 2006-07-17, 18:19 Robie sobie dredy, przed tym chce zrobić sobie warkoczyki
Siema
Robie sobie dredy, przed tym chce zrobić sobie warkoczyki takie przy skórze np jak raperzy czy koszykaże. Chciałbym się dowiedzieć jak się robi takie warkoczyki. Może jakiś opis ze zdięciami, czy wideo tutorial czy coś w tym stylu. Z góry dziękuje
PoZdraWiaM
musisz kogos spytac czy umi robic francuzy przy skorze i tyle
ps. dobrze zrobione francuzy trzymaly mi sie 2 tyg tylko po tych 2 tyg mialem lupiez na 120 i krecone wlosy
U Fryzjera kosztuje 150 zł, przynajmniej u mnie więc radze zaufać przyjaciołom Ja zaufałem siostrze tylko musze jeszcze troche poczekać aż włosy podrosną
Zależy kto jakie ma włosy, na sztywnych to raczej tak od 8-10 cm bo sam mam zamiar z takich włosów sobie zrobić, ale myśle że jeśli komuś by się łatwo układało to i z 6 cm zrobi
kumpel robił w Krakowie w Afrostylu (tam gdzie ja dredki ;D) z ok 10 cm włosków. ;D płacił coś koło 70-80 zł i zajebiście mial zrobione, poprawiał je jakoś co miesiąc. pozdroo ;]
_________________ 'standing on the rooftops
everybody scream your heart out '
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum