Wysłany: 2006-02-01, 15:12 Różne pytania Polecający: dzięki wyszukiwarce google ;P
Mam do was kilka pytań:
1.Jak zrobić dredy jednakowej grubości??
2.Czy można zrobić dredy na dwie godziny , a potem je rozplątac?? :wink:
3.A co na to nauczyciele?? Czy nauczyciele zwracają nam w dredach uwagę??
Pozdr
1. To glownie zalezy od starannosci wykonania, jak przy robieniu starannie sie 'poporcjuje' włosy to powinny byc w miare podobnie. Dodatkowo jak chodzi o jakies zgrubienia na dredach to sie je szydełkiem niweluje.
2. Prawdziwe dredy juz nie rozplatasz.
3. Wszystko zalezy od ludzi jak ja chodzilem jeszcze do szkoly to raczej nikt z nauczycieli nie zwracał na nie uwagi. Czasem moze jakos sobie tam zazartowal ale raczej luz. Choc czasem sie tam roze rzeczy slyszy.
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
1.A po co dready jednakowej grubośći? przeciez mogą byc różnej, nic takiego, mało kto ma każdy dread takiej samej grubośći, no ale wszystko zależy od tego, kto ci je robi
2. oczywiśćie że można, szydełkiem do 2 tygodni ci rozplącze, nic trudnego, po prostu dready nie są jeszcze zbite szydłem da sie wszystko zrobić
3. Zależy od nauczyciela ale generalnie dziwnie sie patrzą na początku, później normalnie
_________________ nie w głowach nam psoty ani żarty, to nie my uczęszczamy na party, to nie my stosujemy używki, nie czyste zagrywki, nie mamy pojęcia co wkłada sie do fifki...
jakby mi tak ktoś powiedziałem to predzej bym sie zastanowił nad zmianą szkoły niż fryzury to co mam na głowie to tylko i wyłącznie moja sprawa, nauczyciela to powinno c*** obchodzić no ale wiadomo jak jest
by ptaq
_________________ nie w głowach nam psoty ani żarty, to nie my uczęszczamy na party, to nie my stosujemy używki, nie czyste zagrywki, nie mamy pojęcia co wkłada sie do fifki...
Własnie, moja starsza to mi mzoe jeszcze pozwoliła na te dredy, ale zalezy jej na tym jak odbiorą to nauczyciele. Juz niedługo czeka mnie liceum, takze nie wiem jak oni by to odebrali I boję się własnie takiej reakcji, kiedy nauczyciel kaze sciąc włosy :shock:
_________________ Jah Jah is and I'm. Birth od the Lion )
Wysłany: 2006-02-08, 18:18
Polecający: dzięki wyszukiwarce google ;P
Wy mówicie o liceum i gimnazjum , a ja jestem w 6 kalsie podstawówki :oops: Więc mają sie co czepiać a baba od polskego oooo Mama mi nie pozwoli na dredki :cry:
Szkoła nie może zabronić noszenia czegokolwiek na głowie.
A jak zabrania.. To Wam współczuje. ;P
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
A ja się tak zastanawiam, jak doczepić dredy, chodzi mi o to żeby do moich włosów(zależy od miejsca ale 4-8cm) doczepić 1-3 dredy dluższe kupione czy pozyczone od kogoś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum