Mam pytanie - czy ktoś z Was mógłby mnie poinstruować jak robi się dredy (metodą szydełkową) z syntetyków?? Bo tak się składa, że mam trochę tego "plastku" na stanie i nie mam pojęcia jak się do tego zabrać. Może znacie jakieś linki, gdzie jest to dokładnie opisane? Szukałam w internecie, ale tam jedynie pisze o metodach robienia dredów z własnych włosów, a to niestety przy mojej ilości i dlugości włosów nie jest wykonalne
napewno nie tak jak z normalnych włosów.
mam troche sysntetyków na głowie i ich robienie nie wyglądało tak jak na normalnych włosach. ale neistety jak to robili to CI nie powiem ;/
jak sie dowiem to dam znać.
pozdro ;]
_________________ 'standing on the rooftops
everybody scream your heart out '
DRedy syntetyczne mozna robic tak samo,jak naturalne - jesli dobrze sa dopasowane kolorystycznie, to np. przy przedluzaniu nie widac nawet miejsca laczenia...
no robić można, ale napewnie inaczej bo jak mi robili to ee nie skracały sie, a jak normalnie robisz to sie zawsze skróca ;d pokombinuj coś, napewno jakoś wyjdzie :D
_________________ 'standing on the rooftops
everybody scream your heart out '
no robić można, ale napewnie inaczej bo jak mi robili to ee nie skracały sie, a jak normalnie robisz to sie zawsze skróca ;d pokombinuj coś, napewno jakoś wyjdzie :D
to czy sie skracaja zalezy od techniki,jaka sie robi - syntetyki mozna robic w taki sposob,ze sie nie skroca wcale lub tylko minimalnie /podobnie zreszta mozna robic z wlosami naturalnymi../
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum