• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Piaskowy  

Wysłany: 2007-01-19, 15:44   Stan dredów
   Polecający: Jakoś tak wyszło ^^

Temat zalozylem po to by sie dowiedziec jak i po jakim czasie dredy wygladaja u was.
Ja mam swoje nieco ponad 7 miesiecy i czesc jest w tragicznym stanie. Ze 3 musialem doczepic bo odlecialy i w ogole jakos sie ostatnio zniszczyly bardzo nawet niewiemc czemu. Teraz jeden trzyma sie wlasciwie na slowo honoru czyli na dosc waskim pasku wlosow, a reszta wlosow w tym miejscu sie powykruszala po myciu ;/ Pare innych dredow tez sie powoli niszczy...
Jak to wyglada u was? Ja doszedlem do wniosku, ze moimi ktos sie musi zajac porzadnie. Moze nawet je przedluze? ;p

tyna  

Wysłany: 2007-01-19, 15:54   

ja mam juz swoje zakoś z 7 miesięcy. ;]
wszystkie są w bardzo doobrym stanie, nic mi nie odlatuje, wszystkei sie doobrze 3maja ;D to pewnie dlatego że sama sie nimi zajmuje xDD

Piaskowy  

Wysłany: 2007-01-19, 15:56   

Ja moimi tez sie sam zajmuje ;p I nagle zaczely sie niszczyc chamy :(

sem  

Wysłany: 2007-01-19, 18:37   

ja mam od ponad roku i dopóki się nimi sam nie zajmowałem wyglądały okropnie :D ale jest już coraz lepiej :D myśle o skróceniu ich tak żeby jedynie ta ładniejsza część o która sam od początku dbałem czyli te odrosty zostały :D ale poczekam chyba z tym jeszcze żeby nie były takie krótkie :zdziwko: kilka z tyłu głowy już skróciłem i są wspaniałe :rotfl:

Gziczka  

Wysłany: 2007-01-19, 18:58   

Hmm.. mam dready dopiero od trzech miesięcy, ale wydaje mi się, że wraz z czasem robią się coraz ładniejsze... Ciekawe jak długo tak bedzie :przestraszony:

Oi!

Karrlajn  

Wysłany: 2007-01-20, 13:01   
   Polecający: yyy...

ja mam prawie 5 miesięcy dredy(niektóre mają po 8,bo najpierw nosiłam kilka) i są w bardzo różnym stanie...niektóre ładne i zbite,niektóre wyglądają jak takie "miotełki"...poza tym każdy ma inną długość,ale strasznie je lubię...

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2007-01-20, 20:31   
   Polecający: google

5 miesiecy moje maja i sie trzymaja hmmm roznie ale ogolnie moge pwoeidziec ze ladnie nawet sie zbijaja tylko przy nasadzie nie wyglada to zbyt piknie bo potrzebuja dokrecania i to tak na gwalt ... a ja nie mam kiedy tego zrobic no ale przetrwaja moze wybiore sie do jakiegos fachowca :) ... hmm a nawet moge powiedziec z e w niektorych miejscach moje dredziolki kochane sa juz tak zbijte ze szydla nie idzie wsadzic i co do tego to jeszcze sa tak idealnie :ukulane" :)

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

Asssia  

Wysłany: 2007-01-21, 18:27   

ja moje prawie 4 miesiace mam i jest co raz lepiej chociaz na poczatku bylo fatalnie. fakt faktem roboty przy nich full :|

tyna  

Wysłany: 2007-01-22, 00:23   

dzisiaj był u mnie dzień z szydłem ;D czyli jakies 7 miechów i po dzisiejszym dniu śliczne poprostu sa ;D

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2007-01-22, 18:50   
   Polecający: google

musze sie pochwalic ze moje tez dzisiaj mialy nieco bliskie spotkanie z szydel mi jestem z nich dumna prawa strona jest ladnie dokrecona nie ma to tamto :>

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

Don_Satanos  

Wysłany: 2007-01-22, 19:25   

Od trzech miesięcy nie dbam o kluchy i strat na jakości nie ma. Na głowie je mam od początków wakacji. Nic nie odpadło, a nawet 6przybyło z dezerterów:) No i szybko rosną:)
Stan wcześniejszy jest w dziale fotki, a stan dzisiejszy poniżej:)

0122_104348X.jpg
Plik ściągnięto 36 raz(y) 36,27 KB

accadia  

Wysłany: 2007-01-24, 03:03   

Witam wszystkich, jestem "the new one" na tym forum. Chyba pierwszy raz wpadło mi w oko forum związane m.in. z dredami na tak szeroka skalę.... albo nie szukałam nigdzie. :wstyd:
Mam dredy 2 i pół roku i raz je uwielbiam a raz mnie wnerwiają tak że mam ochote wziąć nóż rzeźnicki i zrobić im małą apokalipsę. Problem polega na przecierających się końcówkach :( Nie bardzo wiem co z tym zrobić. Już straciłam ich kilka i na nieszczęście były to długości 3-4 centymetrowe. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to bardzo proszę o pomoc. Ale nie ma mowy o skróceniu ich, no chyba że to ostateczność :zalamany:

sem  

Wysłany: 2007-01-24, 20:32   

masz wybór :P albo szydełkowanie równoległe przy którym dred się skraca lub "nadbudowa" jakimiś włosami pochodzenia obcego - znaczy nie Twoimi :D

Cytrus  

Wysłany: 2007-03-04, 18:19   

no jak Ci odpadaja dready to jest zle<yes> ja mialem w zlym stanie ale dlatego bo mialem zle zrobione pozniej koles mi je poproawil i to Tobie polecam.Wybierz sie do jakeigos dreadmakera na popawke dreadow i bedizes zmial spokoj:)

Piaskowy  

Wysłany: 2007-03-04, 21:52   

Bede musial bo czasem kiepsko wygladaja ( tzn niektore sie rozwalaja ...) ale niema kasy na razie ;/

Odpowiedz do tematu