jak to jest?? kiedy na drodze spotykacie gościa z dreadami??
tak w skrócie - orgazm
jeszcze jak ma pięknie zadbane, długie, cienkie.. ooh
noziizy napisał/a:
jak wy reagujecie na obcye dready nie rusza was to ?
ponieważ miałam jednego, to za każdym razem się zastanawiałam jakbym wyglądała z całą głową. I zawsze mi się wydawało, że mój jest nieładny, za gruby i zaniedbany xD
Jeśli to jest panna - porównuję jej dredy ze swoimi, jak są lepsze to oczywiście zazdroszcze troche. A za facetami sie nie raz bezczelnie oglądam bo chłopak w dredach... mniam mniam Uwielbiam
Moze sie nie powinnam wypowiadac, bo z dredami nigdy doczynienia nie mialam, ale kiedys jak pracowalam w barze, to czesto widzialam chlopaka, ktory mial dredy prawie do pasa Przyznam szczerze, ze przyciagal moj wzrok
_________________ nie musze byc ladna, madra i sympatyczna, nic nie musze!
Nie mam dreadów, ale już trochę siedzę na tym forum i złapałam się natym, że gdy spotkam jakiegoś dreadziarza na ulicy to oglądam się, żeby przyjżeć się batom, a na ustach pojawia mi się taki uśmiech jak internet wpływa na ludzi ;P
_________________ Dum spiro, spero
"Życie to sen wariata, a jak się przyprawi, to wychodzi kolorowa telewizja"
internet laczy
ja najbardziej lubie jak laski maja troche dluzsze dready i jakos je fajnie spinaja. ja to nazywam "drzewo " tak to wyglada jakby mial na czubku glowy drzewo, dready spiete w jakis kok z ktorego na wszystkie strone odstaja niektore dreadki. piekna sprawa, sam sie nie moge doczekac az bede mial na tyle dlugie ; p
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
tzn no moze sie sie wyrazilem mialem na mysli na czubku potylicy : P aaaa niewazne a co do zjawiskowosci to ja sobie spinam moje dready z lewej strony i tak mi stercza w bok, nie wiem czemu ale sie jakos ludzie na mnie gapia : P
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
i tak mi stercza w bok, nie wiem czemu ale sie jakos ludzie na mnie gapia : P
... nie dziw się bo dla niektórych co nie mają dredy to coś innego niż on sam i stąd to zaciekawienie i spojrzenia. ja sama nie mam dredów , ale jestem pozytywnie nastawiona do takich osób, przecież każdy ma prawo wyrażać siebie
_________________ Posłuchaj głosu serca...ono choć małe...prawde zawsze powie
Też mnie to fascynuje i uwieeelbiam. W sumie to jeden z powodów, dla których zrobiłam dready - zawsze marzyłam, by coś takiego mieć ;]
Cieszy mnie więc bardzo, że jeszcze trochę i sama będę mogła zmajstrować sobie takie urocze drzewko. Póki co mam badylka, ale coraz bardziej nabiera kształtów. To niezła nagroda za kilkumiesięczne użeranie się z rosnącymi (jak dla mnie ciągle za wolno ;p) kikutkami ;>
taa dokladnie. ja musialem czekac prawie rok zeby w ogole gdziekolwiek jakkolwiek sobie je spiac : P jako ze po zrobieniu mialy tylko... 5 cm? teraz naszczescie juz jest lepiej i wlasnie zeby sie podzielic moja radoscia ze swiatem spinam sobie jakos na rozne dziwne sposoby te moje dready ale najbardziej lubie z lewej strony spiete z boku a z lewej nic, do tego taka czapka z daszkiem juz jest lansik hehe. sis duzo Ci brakuje do tego drzewa? ja pewnie bede musial czekac jeszcze z rok
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
No właśnie niedużo - właśnie się dokręcam i zamotałam część, żeby nie przeszkadzały i muszę przyznać, że wychodzi już całkiem niezły krzaczor ;]
Jak się uda i wszystko pójdzie po mojej myśli, mam w planach przedłużyć je w lutym, a wtedy będzie z tego drzewo jak się patrzy
Jak to z tymi stosunkami jest ? Pierwsze ! O jakie stosunki chodzi ? Plciowe ? Mysle ze sa bardziej kreatywne (: Wracajac do tematu Mysle ze Zawsze powinny byc dobre wkoncu ,, antenki powinny stroic ,,lepiej niz lysa glaca ale to jeszcze o niczym nie swiadczy , wazne jest tez to co sie ma w blowie ale i to co masz na glowie ,,Jakim cie widza takim cie opisuja ,, mysle ze kazdy ma swoja droge ale kiedy widzisz kogos w dredach mysle ze bylo by jak najbardziej na miejscu usmiechnac sie czy kiwnac glowa a w szczegulnosci do kobiety (:
Pozytywni ludzie tak by sie zachowali Pozdrawiam wszystkich Vito (:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum