no mi to sie miło nie robi... ogólnie nie mam nic do ludzi którzy maja dredy ale według mnie to jest troche delikatnie mówiąc fuj... ale coż kto co lubi:)
Jeżeli zobaczę gdzieś dredki, to patrzę się za tą osobą. Najbardziej podniecające są chyba oczywiście dłuuuugie dredziochy, na które ja niestety muszę sobie czekać, ale każde cieszą moje oka.
Nie porównuję swoich z innymi, nie macam, nie szczerzę się do takich osób, ale to chyba dlatego, iż mało osób zdredowanych spotykam...
_________________ Żyję dopóki kocham, kocham dopóki żyje.
Ta walka się nie skończy dopóki moje serce bije!
ja do kazdego zdredowanego strzelam usmiech z 32 zebow^^
zazwyczaj jest odwzajemniony, czasem nawet ta osoba zagada.
jak ktos ma swietne dredy to nie odmowie sobie pomacania tego dziela:)
ciesze sie ze mam dredy bo poznalam mnostwo swietnych ludzi i ludzie zaczeli zauwazac mnie, bo jakby nie bylo takie cos na glowie trudno nie zauwazyc;p
_________________ ' Jedna Wiara Jeden Bóg Jeden Cel '
ludzie zaczeli zauwazac mnie, bo jakby nie bylo takie cos na glowie trudno nie zauwazyc;p
hmmm musisz byc wysoka ) mniejsza z tym ...
mnie osobiscie tez ruszyl twoj fragment o tym ze zaczeli cie zauwazac czyli mam to rozumiec ze chcialas sie wyroznic z tlumu czy tak ? ;]
jesli chodzi o spotkanie i stosunek z dredziarzem jaki moge odbyc to zaiste sa rozne relacje ze wzgledu na to ze w mojej miejscowosci oprucz mnie widzialem jeszcze z 3 osoby majace dredy wiec to nie jest jakas porazajaca liczba... jednak zwykle usmiech leci .. teraz to juz nawet pospolite "czesc" tyle razy sie widuje te osoby a co
jak pojade do wiekszego miasta to kazdy dredziarz w zasadzie tak smao sie zachowuje oglada sie za siebie i porownuje zreszta czasami robie tak samo jak widze ze ma ladnie zadbane
Reasumujac stosunki miedzy dredziarzami raczej wychodza na plaszczyzne plusow
W koncu RASTA PEACE
zawsze się przyglądam i oceniam dredy ale zdarza sie tez tak, że zaniemówię z zachwytu gdy posiadaczem dredów jest jakiś przystojniacha. wiec nawet jeśli jego dredy są niezbyt dopieszczone to i tak mi się podobają <głupek>
_________________ musisz uwierzyć w siebie bo wiara czyni cuda....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum