ForumNasze.Net Strona Główna

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

ogame

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

noziizy  

Wysłany: 2007-07-24, 22:07   "Stosunki" z dreadziarzami

jak to jest?? kiedy na drodze spotykacie gościa z dreadami?? mi sie miło robi jak widze kogos z takim cudem na glowie jak ja:) ale slyszalam i raz sama sie spotkalam z takim ludkiem ze niektóre osoby zaczynaja rywalizowac?? porównywac w sposób dziwny mym znaniem ..ja mam bardziej zbite , mam lepsze koncówki ten jest SŁABY i takkie bla bla bla jak wy reagujecie na obcye dready nie rusza was to ? Pozdrawiam obce dready!:) ;) :oczami:

Zeszpecony  

Wysłany: 2007-07-24, 23:17   
   Polecający: google.pl

Szczerze to ja raczej nalezę do tych drugich, patrze jakie ma dredy i porównuję. Ogólnie to trochę dziwnie się czuję jak przechodzi koło mnie jakiś obcy dredziaż. Niby coś podobnego mamy ale nadal jest ona obcą osobą dla mnie.

mictatencuhtli  

Wysłany: 2007-07-24, 23:21   

ja patrze na dredy glownie pod katem wykonania..

a czlowiek jak czlowiek- jesli nieznajomy, to takim nadal pozostaje..a dredy nic tu do rzeczy nie maja;)

www.myspace.com/dredyinfo

DREDY - WARKOCZYKI

kornik  

Wysłany: 2007-07-24, 23:56   

Ja oczywiście porównuję :) Albo proszę o to osobę, która akurat jest ze mną. Inny dredziarz to w zasadzie całkiem obcy człowiek, ale często zdarza się jakiś uśmiech, mrugnięcie czy nawet krótka rozmowa :hyhy:

sekkmet  

Wysłany: 2007-07-25, 18:39   

ja również patrzę tylko pod względem zawodowym, czasem podchodzę i oferuję pomoc- takie zboczenie zawodowe, micta coś o tym wie ;)

Gziczka  

Wysłany: 2007-07-25, 19:39   

heh... ja zwykle sie usmiecham!

Oi!

tribal_warrior 

Wysłany: 2007-07-26, 20:38   

z reguły mnie to wogóle nie rusza, no chyba, że ktoś ma baty takie, że brakuję mi słów, zajebiście grube i/lub długie, prawda micta :P . Z drugiej strony gdy widzę kogoś z totalnym bajzelem to zastanawiam się, ile by mi zajęło czasu na doprowadzenie głowy do ładu, ale na szczęście powoli odchodzę już od tego wyżej wzpomnianego zboczenia zawodowego ;)

Doma  

Wysłany: 2007-08-19, 11:24   

to bardzo fajne uczucie, przechodząc koło osoby z dredami od razu się uśmiecham, taki odruch bezwarunkowy:)

inny  

Wysłany: 2007-09-25, 13:40   

:D Niedaleko w moim mieście (w którym się uczę ) nie spotykam zbytnio ludzi w dredach. Boją się że rozumiecie ( bloki, patologia ... ) Lecz nie zaprzeczam że są tam takie osóbki :D osobiście w mojej uczelni są w sumie 2 osoby w dredach :D Ja i Maciej. Ludzie patrzą na nas dziwnie :D bo jesteśmy inni :> hahah Ale chyba odbiegam od tematu. No więc jak tak sobie podróżuję od festiwalu, miasta do miasta i spotykam w pociągu osóbkę w dredach :D to zawsze sie uśmiechnę i przysiadam :D Gadamy o różnych rzeczach ale nigdy nie spotkałem osóbki w dredach która by powiedziała że mam chujowo zbite albo zrobione. Niektórzy oferują mi swoją pomoc :D są bardzo pozytywni i uśmiechnięci :D nie rywalizujemy ze sobą. Chociaż wiem że są ludzie i ludziska :D na razie spotykam samych pozytywnie nastawionych ludzi :D A jeśli spotykam kogoś podczas spacerów to zawsze powiem CZEŚĆ :D i Gitara :D

Zeszpecony  

Wysłany: 2007-09-25, 19:23   
   Polecający: google.pl

Doma napisał/a:
przechodząc koło osoby z dredami od razu się uśmiecham

A do mnie żadna jeszcze dredziara się nie uśmiechnęła ; ( Wszystkie chyba zawstydzam : P
inny napisał/a:
Niektórzy oferują mi swoją pomoc

Tym bardziej pomocy nie oferowali...

Aleś nawalił tych uśmiechów inny :)

sis  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-09-26, 01:24   

Zeszpecony napisał/a:
A do mnie żadna jeszcze dredziara się nie uśmiechnęła ; ( Wszystkie chyba zawstydzam : P
Może masz za ładne te dready? Też bym się nie uśmiechała, żarta zazdrością ;]

Co do tematu: zazwyczaj dyskretnie zerkam, porównując pod względem technicznym - wykonanie, zbicie, zadbanie, ilość, grubość itd. Odczuwam nieco podłą satysfakcję, gdy się okazuje, że obce dready są w dużo gorszym stanie niż moje; to jakieś takie pocieszające, że ktoś ma na głowie większy syf niż ja ;> Czasem jednak, kiedy spotykam kogoś z fantastycznymi dreadami, o których ja mogę sobie co najwyżej pomarzyć, napada mnie dzika chęć chwycenia za nożyczki i obcięcia wszystkich (swoich oczywiście ;p) w diabły. Potem spływa opamiętanie i zmobilizowana chwytam szydło i doprowadzam łeb do względnego ładu.
Ogólnie więc same pożytki ze spotkań z obcymi dreadami ;]

Nie zdarzyło mi się oferować nikomu pomocy; nie spotkałam się również z podobnym gestem w stosunku do siebie. Podejrzewam, że taka propozycja ze strony kompletnie obcej osoby bardziej by mnie zresztą rozeźliła niż wywołała przyjazne uczucia. Nieznajomy to nieznajomy, dready nie mają tu nic do rzeczy.

grlało, matulu

ss 

Wysłany: 2007-11-09, 22:21   

uwielbiam sfilcowanych, nie ma to tamto zobaczę jakiegoś automatycznie na mojej twarzy pojawia się jowialny uśmiech :) i oglądam się bezczelnie, podziwiam baty jakiekolwiek by one nie były. A porównywać? E - raczej nie:D

magda666  

Wysłany: 2007-11-10, 11:35   

jak widzę chłopaka z dredami to staram się do niego zagadać :] nie wiem czemu ale ludzie z dredami wydają mi się bardziej sympatyczni ^^ nie żeby ci bez nich byli jacyś nadęci czy coś w tym stylu... ja sama nie mam dredów chociaż w przyszłości planuje mieć :)

CzeRWonak;)  

Wysłany: 2007-11-22, 01:59   
   Polecający: google

jak widze kogoś w dreadach, to mi się tak miło jakos robi :] . czasem jak widze coś ciekawego(10-15grubych max dreadów, tak jak niedawno) to sie beszczelnie oglądam :luka: . porównać, czasem tak jak widze szczególnie coś ładnego... wtedy zadaje sobie pytanie "dlaczego ja takich nie mam?", przychodze do domu i biore szydło, jak mi się chce ;)

End3r  

Wysłany: 2007-11-22, 11:09   

ja mam słabośc do dziewczyn w dreadach, nie moe oderwac wzroku od nich zawsze i az mi czasami glupio : P a tak ogolnie to tez zawsze mi sie jakos tak fajnie robi jak kogos z "syfem" na glowie (: P ) widze, zawsze patrze na to jak sa dokrecone i w ogole : P czasami porownuje z moimi, ale ja to mam krotkie i cienkie wiec zazwyczaj zal mi dupe sciska ze ja takich nie mam... no, ale za jakies 2 lata... :P
Above us only sky

Odpowiedz do tematu