Siema Może i można 3 miesiące. Ale jak zrobisz sobie dredy z własnych włosów i na końcach ich doczepisz dredy z syntetycznych włosów możesz mieć na srałe. Z czego wiem przez 3 miesiącze możesz mieć jeśli doplecisz sobie włosy syntetyzcne do swoich i z tej miszanki włosów zrobisz sobie dredy.
Czy ja wiem Ja mam syntetyki na końcach i jedyne co mnie w nich drażni to to, że włosy z nich bardziej wyłażą i się gorzej zbijają A tak to jest spoko, przynajmniej można mieć dłuższe włosy, bo mnie troche zaskoczyła długość moich po zdredowaniu, jakieś krótkie mi wyszły, więc musiałam przedłużyć
Ja by sie uparł to zawsze jeszcze mozna calosc zafarbowac
Czytalam na opakowaniu ze nic sie włosom syntetycznym nie dzieje od farby, ale pewna nie ejstem, zobaczymy
na moje chodzilo o syntetyki robione w zakaldzie fryzjerskim
sztuczne wlosy sa oplecione na okolo twoich naturalnych bez dredowania ich
w momencie gdy zaczynaja odrastac wyglada to delikatnie mowiac "nie ciekawie"
a mniejwiecej po trzech miesiacach max pol roku takie dready wlasnie trzeba usunac badz dokrecic
mysle ze chodzilo o to
pozdro
_________________ Elvis królem był i popychał wszystkich w tył --- robie dready
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum