Wysłany: 2006-09-06, 19:16
Polecający: dzieki sobie
ok, to sluchajcie jak szampon bedzie dobry, nie bedzie lupiezu albo chociaz cos dobrego to pozbieram kase i kupie
a ja dredy myje co tydzien, no i jestem z nich dumna, chociaz trzeba dokrecic , no i mam zapalenie mieszkow wlosowych za lewym uchem ale to przejdzie, przy warkoczykach tez mialam
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
A NO TO SZACUNKEN FOR U SadSuicider ;] JA na szczęście nie mam zadnych krost poki co... ale łupież mnie zrzera(tak sie to pisze??? dysortografia sie ujawnia ). NO JUZ tydzień dredziochy na łbie i jeszcze wytrzymuje choć swędzi...zobacze ile jeszcze wytrzymam...
Wysłany: 2006-09-08, 17:56
Polecający: dzieki sobie
sprobowalby tylko a poniewaz moderatorzy sie wkurzaja bo sobie wszedzie robimy offtop do mojego wsanialego postu dodalej swlow kilak o tytulowym szamponie: szampon dredowy dobry do dredow ponioc i tak pisac bede zawsze
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
No mi dziś przyszedł wspomniany szampon od pani Oliny, już go wytestowałem i stwierdzam, że mi sie podoba Ładnie pachnie, szybko sie myje i mam wrażenie jakby bobki były bardziej zbite po tym myciu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum