Wysłany: 2006-04-29, 13:13
ja dokręcam podobnie jak i sinner-pl. Odciski mam na prawej ręce a na lewej krwawe rany XD ale daje rade zazwyczaj to mi sie ich piekielnie nie chce dokręceć... błeeee a w sumie na poczatku bylo najgorzej. myzlalam ze nigdy w zyciu nie dam sobie z tym rady. Kolega ktory mi robil kazal mi dokrecac swojego dreada, ale nieziemsko sie wkurzyl gdy z czestotliwoscia co 30 sec powtarzalam "ja nie umiem". Dostalam wtedy taki ochrzan ze.. łosz a teraz to lajt tylko jak sobie nasady dokrecam to mnie potem głowa boli.
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Ja tez tak dokrecalem (dopoki mialem dredy) paznokiec to pol biedy najfajniej bylo jak od jezdzenia szydelkiem po palcu zrobil mi sie odcisk i w czasie dokrecania wbilem w niego szydelko na jakies 2 milimetry nie bylo fajnie Metoda jest srednio dobra bo latwo zbic dredy zbyt mocno ( jak bylo w przypadku moich) no i niestety trzeba bylo je sciac za jakies 8-10 miechow beda nowe
_________________ Lyrics. Wasted time between solos
Wysłany: 2006-05-01, 16:17
Też miałam już akcje z przebijaniem odcisków.. masakra
Jak to za mocno zbiłeś dready? jak mozna je za bardzo zbić? czemu musiałeś je sciąć, bo nie rozumiem... :?
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Za małe to raczej nie. To wszystko zależy od człenia, który będzie ci te dredy robił. Jak mu pasuje 0.25 to jego sprawa. Ja w sumie to używałem podobnego i takim małym super się robi dredziki.
Wysłany: 2006-07-28, 19:02
Polecający: dzieki sobie
jejku... ja sie juz zastanawiam i przymierzam do tych dredow ale ostatnio wiecej czytam a tu takie strachy walicie ze sie boje mycia szydelkowania i w ogole... CHyba neipodolam dredom:(
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum