ale ja mam problem z szydełkiem, bo nie wiem co mam z nim robić za bardzo ;P
niby mój artysta pokazywał, tłumaczył, a ja dalej ciemna
Wiesz Martina, mogę od czasu do czasu wpaść do Jastrzębia z szydełkiem i poprawić jak chcesz Mi Chacki wytłumaczył dobrze o co chodzi Oczywiście za free Nawet mi sie podoba to szydełkowanie
Wysłany: 2006-08-04, 19:53
Polecający: yyy...
ja się bardzo wściekałam na szydełko ale teraz całkiem wprawnie mi to idzie...tylko mi się za bardzo nie chce.już widzę, co będzie potem, bo na razie mam 12 dredów...
Szydło jest do dupy Mam dredy 6 miesięcy i dokręcam tylko rękami i są zbite Więc po co mi szydło:) Szydło to śmiercionośna broń kiedowana w dready...!!
Wysłany: 2006-08-23, 11:23
Polecający: dzieki sobie
pezet, pow2iedz mi uzywasz szydelka czy czegos jeszcz? bo ja slyszalam zejest taki fajny sprzecior niby jakas "magiczna igla" ale tak naprawde to sluzy do cerowania ponczoch, uzywales tego moze?
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
Wysłany: 2006-08-23, 13:19
chcailbys chyba a paluszkami nie siegniesz? 0,6 powiadasz? kupie sobie tylko nie wiem za co, ale wiesz, mojej mam powiedzialam ze wydam wszystko na dredy i na szydelko nie starczy a te jej jest za duze i czy mi da na szydlo czy mam biegac z brzydkimi dredami, meczylam ja i meczylam i dzis dala na szydelko
kochana ona jest mimo ze jej sie nie podobaja dredy i pomysl ze ja bede nosci to i tak jest kochana eh, te mamy
Wysłany: 2006-08-23, 20:05
al eja nie mam juz ani grosza mam tylko 2 stowy na dredy i nic, ani grosza i nie przesadzam, mozesz mi laskawie (to tanie szydelko przeslac poczta, dac CI adres?
pezet, pow2iedz mi uzywasz szydelka czy czegos jeszcz? bo ja slyszalam zejest taki fajny sprzecior niby jakas "magiczna igla" ale tak naprawde to sluzy do cerowania ponczoch, uzywales tego moze?
pytanie coprawda nie do mnie,ale... no jest taka igla - z jakas taka ruchoma koncowka - ale prawde mowiac dziala jak normalne szydlo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum