ForumNasze.Net Strona Główna

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

ogame

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

s3t0r  

Wysłany: 2007-02-21, 13:49   

to chyba zalezy od tego jak czesto szydelkujesz...... poczesci jak czesto myjesz no i oczywiscie od twoich wlosow:).... takie moje zdanie:)...moze byc nieprawdziwe ale zawsze moje :P

bilety na disco tararara ^^

ferdi 

Wysłany: 2007-02-21, 16:04   

im lepiej zrobione dredy, tym rzadziej trzeba je poprawiac ;)

Absurd  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2007-02-21, 17:09   
   Polecający: google

Cytat:
Mam jeszcze takie pytanko - po jakim czasie szydełkowania dredy się ubijają?? :|

to zalezy od stanu twoich dreadow i od tego jak bedzies zo nie dbac : ] ale mysle ze ładne dready takie pozadne to tak 2 lata : ] przynajmniej

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

sem  

Wysłany: 2007-02-22, 01:01   

a ze 3 miesiące przynajmniej :P nie będą może jeszcze jakieś super mega ale ich poziom zbicia będzie już taki znośny:P

EwelQa  

Wysłany: 2007-02-26, 13:45   

Ja wczoraj praktycznie 6 godzin szydełkowałam dredy, i dzisiaj niemal paców nie czuje :zalamany: Też tak macie?? heh i tak na marginesie - wbiło sie wam kiedyś szydełko w palec ?? :niepewny:

s3t0r  

Wysłany: 2007-02-26, 14:16   

mysle ze wielu osobom sie to zdarzylo....... mnie osobscie nie poniewaz nieopanowalem tej techniki :wstyd:

sem  

Wysłany: 2007-02-26, 18:28   

6h to lekka przesada :D a szydełko w palcu to normalka :D

eLL_Koza  

Wysłany: 2007-03-04, 03:18   
   Polecający: www.google.com ^^

Ja szydelkuje dredy w zasadzie chyba codziennie przez jakas chwile, z wlasnej wygody robie to tylko z przodu, bo z tylu najzwyczajniej mi sie nie chce - efekty widac :P Mniej wiecej wyglada to tak, ze siedze przed kompem i sie dziabie, czytam cos czy cokolwiek w zasadzie zauwazylam jedna smieszna rzecz... xD Nie moge sie uczyc jak nie bawie sie dredami - zboczenie takie xDD

Co do tego co czytalam nt sposobow szydelkowania, to nie wiem, co jest ze mna nie tak, ale ja ani sie nie dziabie, ani nie szydelkuje ich wbijajac po parenascie razy w to samo miejsce ^^ Owned xD
W zasadzie to zarabiam je bardziej od zewnatrz tzn robie cos w rodzaju okręcania wlosow z dreda o dreda(oczywiscie szudelkiem) - nie umiem tego dokladnie wytlumaczyc, ale zbijają sie dobrze :]

...::: ! ! ! Zapraszam ! ! ! :::...

-> Fobb^ <-

sem  

Wysłany: 2007-03-04, 13:14   

no ja też w zasadzie nie wbijam szydła w dreda tylko z zewnątrz zaciągam włoski :P

Cytrus  

Wysłany: 2007-03-04, 13:41   

na pocatku najlepsze jest 1.0 bo jest troche wieksze i nie przelatuje przez jescze nie zbite dready
pozniej lepiej zmienic na mniejsze..:D ja niestety zostalem przy 1.0 bo w zadnym sklepie nie moge kupic 0.6 :(

EwelQa  

Wysłany: 2007-03-04, 16:45   

Ja już jestem przy 0.55, ale po myciu wracam do 0.6.. Największy problem mam z odstajacymi włoskami przy głowie :zalamany: bo nawet jak je wciągne to i tak od razu wyłażą, a rękami ich dokręcić nie umiem... :niepewny:

s3t0r  

Wysłany: 2007-03-06, 19:41   

po co dokrecac przy glowie? :P .... ja tam lubie miec chaos przy glowie.... dzisiaj sie wziolem za poprawianie kluch :hyhy: idze powoli choc nawet przyjemnie :) .... mimo bolacych rak i paluchow :rotfl: .... jak to mowia "trening czyni mistrza" wiec mam nadzieje ze bedzie lepiej xD

Fatum  

Wysłany: 2007-03-24, 14:06   

heh w dokrecaniu i szydelkowaniu mam niewielkie doswiadczenie, ale musze powiedziec ze to chyba nie jest takie trudne, oczywiscie pokułem się cholernie bo nie widze tego co robie :P dredy mam tylko z tyłu głowy a mimo to nauczylem sie szydelkować tylko na wyczucie :P jakos idzie :)

zycze wam sukcesów w nauce tej ciezkiej sztuki doszydełkowywania bacików :]

a ha. jeszcze 1 mam pytańko ;] spotkałem wczoraj dziewczyne w dredach, popytałem troche i dowiedziałem się ze głowe myje raz na miesiac a jezeli chodzi o szydełkowanie czy dokręcanie to ona nie robi tego wogole, ma pikne długie czerwone baty ... od czego to zalezy ? jezeli chcecie mi powiedzieć ze tylko "od struktury włosa" to chyba nie musicie tego pisać : :wstyd:

Cytrus  

Wysłany: 2007-03-24, 14:16   

Fatum napisał/a:

a ha. jeszcze 1 mam pytańko ;] spotkałem wczoraj dziewczyne w dredach, popytałem troche i dowiedziałem się ze głowe myje raz na miesiac a jezeli chodzi o szydełkowanie czy dokręcanie to ona nie robi tego wogole, ma pikne długie czerwone baty ... od czego to zalezy ? :wstyd:

Widac ta laska musiła mieć juz bardzo długo dreadsy ze juz nie musiala uzywac szydełka:) ja mam znajomego ktory w ogole swich nie szydełkuje tylko raz na miesiac dokreca:)

reggus  

Wysłany: 2007-07-06, 20:40   
   Polecający: mnie

ej a taki koles miał podwójne szydełko ( 2 igielki ) i ponoc szybciej sie tym robi. gdzie takie moge dostac ?

Www.RastaStacja.Pl <---- NAJPOZYTYWNIEJSZE RADIO W SIECI !!

Odpowiedz do tematu