Chciałbym sie od was dowiedziec jak wyglada robienie dredow za pomoca tapirowania. Jak wygladaja? I czy mozna je nosic np. miesiac a potem rozplatac nie niszczac wlosow? Bo bylem umowiony na wiztye u jakies ziomka od dredow, ale w szkole nie moge nosic. Wiec chce miec na wakacje.
a ja jestem zdania, że dreadów się nie rozczesze, włosy przy robieniu są totalnie niszczone a wy o jakiejś odżywce..
w ogóle co to za pomysł, dready na miesiąc bo w szkole nie można.. poczekaj lepiej aż skończysz szkołę i zrób sobie bez problemu z rozczesywaniem..
da sie rozczesac. sama sobie kiedys rozczesywalam. znajomej tez na grzywke. inna znajoma tez i wiele innych przypadkow w tym panna po 4 latach przyjemnosci posiadania dredow [po tygodniu po tym zabiegu zrobila od nowa]. od pewnego momentu sie da rozczesac. i spokojnie mozna od nowa po pewnym czasie zrobic na nowo. to zalezy kto jakie ma wlosy i jak szybko regeneruja mu sie. ale DA SIE.
Martina napisał/a:
poczekaj lepiej aż skończysz szkołę i zrób sobie bez problemu z rozczesywaniem..
ja sobie nie wyobrażam jak mogłabym rozczesać moje dready, które w połowie swojej objętości są włosami wyrwanymi z głowy już dawno, a w drugiej połowie połamanymi szydełkiem ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum