• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: owad.lezacy
2007-12-06, 21:43
Autor Wiadomość

tandus 

Wysłany: 2007-12-06, 20:56   Trzy pytania :)

Witam.

Mam 3 pytania odnośnie dreadów.

Po pierwsze. Kwestia wlosków wystających z dreadów. Moze by tak je obciąć po po prostu? Nożyczki i przy dreadzie je uchiachać i tyle?

Po drugie. Kwesita przykrego zapachu głowy. Jak sobie z tym radzić? Dready mam zaledwie tydzień a głowa hmm no śmierdzi trochę bo wiadomo że skóra glowy oddycha i sie poci...co zrobić? Mogę już umyć głowę po tygodniu? dready mam zrobione na szydełko i tapirowanie czyli chyba standard :)

Po trzecie. Jak myc glowe z dreadami? Koleżanka która robila mi dready mówila, że podczas kąpieli jak mam wanne to zanurzam lepek w wodzie i normalnie jakimś tam szamponem byle by bez odżywek (myśle że nizoral byl by swietny) umyc glowe jak bym normalnie nie mial wlosów czyli po porstu wcierać.

Pozdrawiam.
Tandus (Pawel)

P.S. odrazu sie pochwale dredami :D http://tandus.fotosik.pl/albumy/324333.html

sis  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-12-06, 21:17   

1 - uciachać możesz, ale jak długo chcesz to robić? Obawiam się, że o pewnym czasie możesz już nie mieć co ciachać, jeśli zechcesz tak robić ze wszystkimi wystającymi włoskami. Nie kombinuj, tylko łap za szydło ;p

2 - spokojnie możesz umyć głowę (ja zrobiłam to dzień po zdreadowaniu i nic się nie stało). Przy dreadach ważne jest dbanie o skórę głowy, więc - chociaż na początku będziesz mieć z nimi trochę roboty - myj je tak często, jak potrzebujesz.

3 - podczas mycia nie szorujesz w zasadzie samych dreadów, tylko skórę głowy między/pod nimi i robisz to tak, jak do tej pory. Pamiętaj tylko żeby potem dobrze wypłukać szampon.

"czasem mam ochotę ich wszystkich obrzygać"

grlało, matulu

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2007-12-06, 21:43   
   Polecający: google

jak juz wspomniala sis wloskow nie ma sensu obcinac bo one i tak beda wychodzic wiec jak bedziesz ta czynnosc caly czas powtarzac to ci z tych dreadow duzo nie zostanie

na kolejne 2 pytania polecam ten temat
http://www.forumnasze.net...ziki-vt2651.htm

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi