Głupie pytanie... kieruj się sobą, a nie postami na forum - komuś się podoba tak, a innym inaczej.
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
podobno o gustach sie nie dyskutuje kazdy wypowie sie inaczej bo kazdemu sie inaczej podoba ja mam 65 cienkich dreadow znaczy nie wsyztskich niektore mam grubasne niektore srednie i mi tak pasuje a jak chcesz ozbaczyc foty to masz taki dizal mozesz sobie poogladac jakie ludzie maja dready
Wysłany: 2007-03-04, 18:28
ja wyznaje zasade z przodu cienkie dready z tylu grube :D ale generalnie bez bez przesady ani w ta strone ani w ta nie moga byc ani za cienkie ani za grube chyba ze jestes murzynem z jamajki i masz dreadsy od 50 lat
_________________ ...I want to be as free as the spirits of those who left..
może i schną długo ale co z tego? nawiększym plusem grubych dredów jest to że jest ich mniej a co za tym idzie mniej jest machania szydełkiem ale i tak wolę cieńkie
Ja mam pół głowy grubych i drugie poł wyraźnie cieńszych. 16/30 tak to jest w proporcjach mniej więcej. Zamiast "czy" lepiej mieć "i":P Co do pielęgnacji, dla mnie akurat rypka. Ale cienkie łatwiej dorabiać.
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum