jak myć dredy wodą brzozową? słyszałam że polega to na myciu samej skóry głowy, to prawda? jeśli tak to w jaki sposób to zrobić, żeby nie zamoczyć dredów?
Wysłany: 2006-11-30, 12:26
ja pierwsy raz w zyciu slysze ze jest cos takiego jak woda brzozowa ale chetnie sie o tym rowniez do wiem. Powiedz mi proszę, czemu to ma służyć? Nie ukrywam, że ciekawość mnie zrzera
pozdrawiam
_________________ warkoczyki (od 200zł), dredy (od 50zł), piercing (50zł), tatuaże
ja własnie tez slyszlam tylko o tym ze myja tym sama skore glowy podobno jakas odzywka do wlosow oO a dready mozeszzwiazac albo powiedz komus zeby ci potrzymal
Wysłany: 2006-11-30, 18:02
Polecający: yyy...
podobno ona jest na porost włosów,kiedyś używałam,jak już miałam dredy(na samym początku). Wodę brzozową wciera się w skórę głowy,nawet ładnie pachnie i podobno oczyszcza, ja nie wiem.Pamiętam tylko,że po którymś użyciu tak strasznie piekła mnie skóra głowy,iż myślałam,że nie wytrzymam
a mi z kolei koleżanka powiedziała, że woda brzozowa to woda kolońska
w sumie mycie samej skóry głowy to nie taki głupi pomysł, bo same dredy wystarczy umyć raz na miesiąc czy dwa, albo i wcale
na dredy jest bardzo dobra. szczegołnie jak od wyrywania włoskow ma sie rany i rózne strupk. to woda brzozowa pozwala im sie szybciej zagoic. poza tym odświeża dredy jak sa dlugo niemyte. po niej tez skora glowy mniej swędzi. to tyle z mojego doswiaczenia z woda brzozową. ;]
Wysłany: 2006-12-01, 20:39
[SadSuicider how much does it cost...]
Też o tym słyszałam, zaraz jak zrobiłąm sobie dreadki, ale rownie szybko o tym zapomniałam
heh, w sumie tez może zainwestuję... w sumie przyda się wzmocnienie mojej biednej główce
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum