Gdy jeszcze nie wiedziałem jak się dokładnie robi dredy, przeczytałem gdzieś, że można trochę potapirować, rozerwać na poł, zrobić warkoczyk i posmarować to klejem super glue. tak też zrobiłem i zmarnowałem troche dreda, a efekt jest taki, że miałem dreda w wersji"przeciwpancernej":) co się dało wyciąłem ale nadal są wyczuwalne ostre grudki(gdy się klucha ściśnie), od tamtej pory nauczyłem się nie czytać "instrukcji obsługi do dredów", tylko eksperymentować na sobie albo na ściętych wlosach:)
hmm dzies na tym forum widziałem nazwe składnika którego wost do dredów nie powinien mieć ale kurteczka nie moge tego odszukac mozecie mi go jeszcze raz podac albo linka do tamtego tematu dac??
Wysłany: 2007-03-04, 13:34
wosk nic dobrego,chyba ze na poczatku a pozniej to nie mam sensu lepi sie i wyglada nie za fajnie ;/;/ ja soobiesic ejestem za naturalnym zbijaniem dreadow<yes>
_________________ ...I want to be as free as the spirits of those who left..
Wysłany: 2007-10-02, 14:31
Polecający: Google
Haha czytałem na jakimś forum, ze wosk jest nawet wazniejszy od szydelka , ale przeciez dread to wlosy skrecone a nie zlepione .
Po przeczytaniu tego tematu wosk odstawiam defintywnie.
_________________ "Remember: its better to burn out than to fade a way"
Haha czytałem na jakimś forum, ze wosk jest nawet wazniejszy od szydelka , ale przeciez dread to wlosy skrecone a nie zlepione .
Po przeczytaniu tego tematu wosk odstawiam defintywnie.
i wyczytales jakies bzdury,bo wosk nijak nie jest niezbedny;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum