Lębork > Chuligani starli się z policją
Policja użyła broni
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
LOL...
A gdzież tam dobry?
Jakby zakazywali nosić dreadów w moim Gimnazjum, to już bym poleciał na zbity pysk. A u mnie nawet nauczyciele się wypytują, jak to się robi, co ile myje, czy cięzkie, czy wygodnie, większość nawet dotyka itd... :D To jest nawet fajne, że nikt źle się na mnie nie nastawia...
Przed zrobieniem dreadów moja wychowawczyni zarzuciła tekstem - "To co Kuba...Niedługo dready co? - w ogóle z uśmiechem na twarzy i pozytywnym nastawieniem :D
U mnie w szkole to ja się nawet nie mogę obciąć krócej niż na dwójkę.
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
skorupa ale taka młodzież kiedy się wyrwie to szok. A zastanawiałeś się czemu dziewczyny z katolikówzaraz po szkole zachodzą w ciąże (nie wszystkie oczywiście, tylko niektóre) ? Bo się wyrwały z rygoru do swobody i tak się to skończyło
I bardzo dobrze! Młodzież szkolna ma być obcięta krótko, higienicznie i w ząbek.
Zlepionym kołtunom mówimy "NIE".
szkola to nie wojsko no bezprzesady dobra ma byc jakis ta rygor ale bez przesady i jesli komus sie to nie podoba to nie musza od razu zabraniac przeciez takie dready nikomu w niczym nie przeszkodza !
I bardzo dobrze! Młodzież szkolna ma być obcięta krótko, higienicznie i w ząbek.
Zlepionym kołtunom mówimy "NIE".
Popieram.
PosZczElona napisał/a:
to nie musza od razu zabraniac przeciez takie dready nikomu w niczym nie przeszkodza !
A wszy skaczą z łba na łeb.
eeee jak mnie to wkurza jak ktos gada ze ma dready to od razu brudac niechluj i ma wszy !!! wezcie mnie nie wkurzajcie
tak samo moge powiedziec np o kazdym z was ze macie wszy
A co z ludźmi, którym wypadają włosy ? Z powodu chorób ? Im tez zakażesz ?
Łysina jest łysiną, obojętnie czy włosy wypadną czy sam je ogolisz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum