pytanie, sprawa oczywista !
mam taki jakiś wewnętrzny pociąg do dreadziochów i zarostu i pięknych rąk
szkoda, że w Pń tak rzadko udaje się dojrzeć takich panów, ojj
ale kiedy już się wyłowi takowego, ooh z jakąż to przyjemnością się na niego zerka ew. konwersuje lub co innego
ja też bardzo lubię facetów z dredami nie znaczy to jednak że chciała bym chodzić z każdym kto ma dredy... jednak jeśli chłopak jest sympatyczny to ja nie mam nic przeciwko jego dredom ^^
Zawsze podobali mi sie oryginalni faceci.I przede wszystkim z długimi włosami lub dredami I tak sie złożyło ze akurat mam takiego Mojego Misia z dredami.Oczywiście najwazniejsze jest to co mężczyzna ma w sobie,czyli głównie osobowość i sposób bycia.Pozdrawiam!
Jeśli facet już na pierwszy rzut oka ma ciekawą osobowość,widać,że jest oryginalny,ma własny styl i niebanalną osobowość to dredy pasują jak się patrzy.Wtedy to takie ładne dopełnienie całości.
Natomiast jeśli ktoś jest zwykły,przeciętny i zrobi dredy właśnie po to,żeby się wyróżnić to nie zwracam uwagi wtedy na jego dredy,raczej są mi obojętne.
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
brzydota czy piekno sa wzgledne!Dla jednego to co piekne dla drugiego jest brzydkie wiec uwazam ze takie okreslania sa troche nie na miejscu!Pozatym dready nie koniecznie musza sie podobac bo coniektorzy nosza je nie dla wygladu!P.S.chlopcy czy chlopacy kazdy i tak sie domysla o co chodzi,a w koncu to nie jest forum dla polonistow,a coniektorzy moga miec np.problemy(dysleksja,dysortografia itp),a tak na marginesie to coniektorzy lgna do jezykow obcych wlasnego nie znajac i nikt tego nie gani!Pozdrawiam
Wysłany: 2008-05-08, 20:43
Polecający: google
Dreadman napisał/a:
brzydota czy piekno sa wzgledne!Dla jednego to co piekne dla drugiego jest brzydkie wiec uwazam ze takie okreslania sa troche nie na miejscu!Pozatym dready nie koniecznie musza sie podobac bo coniektorzy nosza je nie dla wygladu!
No dobrze,ale chyba każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie (; Zresztą co w tym złego,że komuś coś/ktoś się podoba?
Dreadman napisał/a:
P.S.chlopcy czy chlopacy kazdy i tak sie domysla o co chodzi,a w koncu to nie jest forum dla polonistow,a coniektorzy moga miec np.problemy(dysleksja,dysortografia itp),a tak na marginesie to coniektorzy lgna do jezykow obcych wlasnego nie znajac i nikt tego nie gani!Pozdrawiam
No proszę,ale chociaż minimalne zasady ortografi należy znać.Słownika nie ma?
I te błędy "lekko" rażą.
ale co ja się czepiam odmiana "chłopacy" , lub "poszłem" poszedłaś" "takrze" "rzycie" są suuuper.
co do tematu; to tak,chłopcy w dredach bardzo mi się podobają i już.Mhym. Chyba nie spotkałam jeszcze żadnego,który by w swoich źle wyglądał (;
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
"Chłopacy" jest jak najbardziej poprawną formą liczby mnogiej od "chłopak". "Chłopcy" jest od "chłopiec", czyli od zupełnie innego słowa. Tyle w kwestiach językoznawczych ;p
Co do facetów w dreadach - mają, cwane bestie, przewagę nad resztą męskiego rodu - najszybciej rzucają się w oczy w tłumie ;] Co nie musi koniecznie oznaczać, że dready automatycznie = fajny facet. Poza tym albo ja się starzeję, albo wiek robienia dreadów się obniża, bo większość posiadaczy jest teraz gdzieś w okolicach gimnazjum ;p
Ostatnio jakoś dredziarze powyłazili chyba z kryjówek, bo co rusz jakiegoś widzę - a w zimie nie uświadczysz ;P Na koncertach ostatnio widziałam paru takich ach, och - i sami w sobie coś mieli i takie śliczne dready... ^^
_________________ Dum spiro, spero
"Życie to sen wariata, a jak się przyprawi, to wychodzi kolorowa telewizja"
Ostatnio jakoś dredziarze powyłazili chyba z kryjówek, bo co rusz jakiegoś widzę - a w zimie nie uświadczysz ;P Na koncertach ostatnio widziałam paru takich ach, och - i sami w sobie coś mieli i takie śliczne dready... ^^
na to samo chciałam zwrócić uwagę, dreadziarze się wprost wysypali na ulice dziwne to, ale bynajmniej nie smuci ^^
_________________ -Dziewczyno, jak ty mostek zrobisz, to z twojej miednicy można jeść!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum