no cóż kiedyś twierdziłam, że niema nic bardziej urokliwego niż mężczyzna z dreadami. aż zobaczyłam kilku takich mało atrakcyjnych z wyglądu i cały światopogląd uległ zmianie...ale jak to powiadają przecież "nie suknia zdobi człowieka"^^
_________________ Baw się i odpoczywaj jak siódmego dnia;)
aż zobaczyłam kilku takich mało atrakcyjnych z wyglądu i cały światopogląd uległ zmianie...
W sumie to nie powinno się generalizować ^^ w ciągu ostatnich trzech dni widziałam więcej osób z dreadami, niż przez całą zimę i jesień razem wzięte. Byli i tacy, i tacy, aczkolwiek większość przystojna ;] z wyjątkiem takiego jednego, który dready zapuścił do niemożliwości - wyglądał naprawdę okropnie.
hym...no co do tego generalizownia to raczej chodzilo mi oto, że kiedyś twierdziłam iż każdy chlopak z dreadami jest suppcio. Jednakże teraz już wiem, że nie jest to regułą. owszem są tacy którzy wygladają jak młodzi bogowie...ale nie wszyscy^^
_________________ Baw się i odpoczywaj jak siódmego dnia;)
pytanie, sprawa oczywista !
mam taki jakiś wewnętrzny pociąg do dreadziochów i zarostu i pięknych rąk
szkoda, że w Pń tak rzadko udaje się dojrzeć takich panów, ojj
ale kiedy już się wyłowi takowego, ooh z jakąż to przyjemnością się na niego zerka ew. konwersuje lub co innego
prawie wyjęte z moich ust
Oczywiście, że faceci w dredach są pociągający i to jak! Tylko problem w tym, że jakoś zawsze są poza zasięgiem. Licze jednak na to, ze kiedys pozanm moja zdredowana druga połowe.
_________________ musisz uwierzyć w siebie bo wiara czyni cuda....
Oczywiście, że faceci w dreadach to najlepszy typ mężczyzny Ba.. bliski ideał Całe szczęście,że moim mieście mogę jeszcze takich napotykać na swej drodze..
Uprasza sie o nie pisanie glupich postow // Kurczol
Mnie się podobają... no znam paru, fajni chłopcy.
Jednak nikogo nie klasyfikuję na podstawie fryzury, wyglądu czy wieku, każdy musi mieć w sobie to "coś" co mnie zainteresuje, czy to chłopak czy dziewczyna, aby z kimś rozmawiać i umieć się porozumieć musi być wspólny język a nie wygląd, który nam odpowiada lub nie.
Mnie się podobają... no znam paru, fajni chłopcy.
Jednak nikogo nie klasyfikuję na podstawie fryzury, wyglądu czy wieku, każdy musi mieć w sobie to "coś" co mnie zainteresuje, czy to chłopak czy dziewczyna, aby z kimś rozmawiać i umieć się porozumieć musi być wspólny język a nie wygląd, który nam odpowiada lub nie.
Oczywiście, że nie klasyfikuje sie kogoś, albo kocha za to co ma lub nie ma na głowie, ale mysle, żę facet z tym samym na makówie co Ty bedzie Cie rozumial i nie bedzie chcial Cie zmieniac- obciecie dreadów( a takie przypadki niestety znam)
_________________ musisz uwierzyć w siebie bo wiara czyni cuda....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum