CALKOWITE DNO!!!!!!!!!!! jak patrzylem na te dready ktore robilas to az na mdlosci mnie wzielo. jak mozna zamiast dreadow robic takie scierwo. w niektorych bylo wiecej "siana" niz dreada. napewno nie ma powodu do dumy. ale czego sie spodziewac skoro robisz dready tak krutko......
masz na myśli zdjęcie 15/28 (jesli dobrze pamietam) na którym na moje oko widać dreada dopiero po stapirowaniu, przed szydełkowaniem?
gratuluję przenikliwości, Holmesie
fajnie zrobiona ta strona, podoba mi się
na pierwszych zdjęciach trochę mi się nie widzi, ze między dreadami wystaje tak dużo skóry, ale podejrzewam, że to dlatego, że są świeże - potem się zrobi dywanik i nie będzie tak łyso
no ale przede wszystkim świetnie podzielone, a to istotne
a mnie sie wydaje,ze to jakas wybitnie nieudolna "wypowiedz" konkurencji /byc moze/ lub po prostu kogos zlosliwego, bo brak elementarnej wiedzy nie jest usprawiedliwieniem dla wyglaszania tak prostackich opinii..
strona jest niezaktualizowana, w dodatku nie moge zobaczyc zdjecia 15/28, bo mi sie nie wyswietla jakas niezaktualizowana przegladarke mam. heh
zdjecia sa robione tuz po dreadowaniu, skora jest naciagnieta, wiec nic dziwnego, ze sa ''placki'', ale one znikaja jak juz dready opadna i skora glowy odpocznie.
na biezaco sa fotki z grona. w razie jakichkolwiek pytan sa privy:)
a niezadowolonym i zadowolonym chetnie przesle efekty mojej pracy na mejla. mysle, ze jestem wiarygodna rowniez dlatego, ze sama sie dokrecam - efekty widac w galerii : ) forumowej
[ Dodano: 2007-07-19, 20:29 ]
jak by co, mam wolne terminy na sierpien, jak by ktos chcial, zapraszam:
2041170 gg
blackmetalkittie@o2.pl
mozna pisac privy tutaj lub
www.anoukke.grono.net na gronie
[ Dodano: 2007-08-08, 02:22 ]
w krakowie zamierzam byc jakos niedlugo, ktos ma ochote na dredki?:) to prv.
[ Dodano: 2007-09-08, 00:42 ]
zapraszam wszystkich do ogladania galerii moich prac na gronie, w dziale: syntetyki i dreadmaking:)
www.anoukke.grono.net
[ Dodano: 2007-09-08, 00:43 ] >>>>.
[ Dodano: 2007-09-08, 00:43 ] >>>>>>>>
[ Dodano: 2007-09-08, 00:45 ]
..laj
[ Dodano: 2007-09-08, 00:46 ]
kolejne foto
[ Dodano: 2007-09-08, 00:48 ]
nie chca mi sie wgrac kolejne zdjecia : / dready spod spodu sa nierowne, bo poprawiane, byl jeden wielki koltun z kilku dredow spod spodu. a tak to moja robota
[ Dodano: 2008-01-18, 12:16 ]
komentarz do zdjecia z Fabianem, tak wygladal przed, majac dwadziescia pare dredow, poprawilam, zagescilam do niecalych 40;), praca oczywiscie z syntetykami:)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum