Wysłany: 2007-09-22, 21:34
Polecający: Mama mi poleciła ;]
Anouk napisał/a:
ostatnie zdjecie po prawej jest wybitnie profesjonalnie zrobione, szczegolnie koncowki
nie pomyslalas ze moze koles tak chcial?
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
Mrozny@vp.pl Gość
Wysłany: 2007-10-06, 11:31
Chcesz mieć dredy??Chcesz poprawić to co masz na głwowie??wykonywanie pojedynczych dredów,poprawianie po domorosłych rzemieślnikach:],robienie od podstaw,przeszywanie,przedłuzanie i wiele innych. Napisz,umów sie i sprawdz sam:)poprawki na terenie czechowic i okolic,zainteresowanych odsyłam do maila lub gg→416-41-20.
Gwarantuję profesjonalne i trwałe wykonanie dredów. Kręcę dredy w Czechowicach-dziedzicach-bielsku i okolicach, jeśli trzeba dojade.
Zapewniam również serwis twoich dredów: poprawki, dokręcanie, przedłużanie i naprawę dredów.
bialy69 Gość
Wysłany: 2007-10-22, 18:03
Te dredy zostały zrobione przez kisiella i białego(czyli przez mnie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum