nie rozumiem skąd ta pewność ......
nie wydaje mi sie żeby ktoś z tego forum znał mnie osobiscie !
pozatym ogłoszenie o dredach i kolczykowaniu nie jest moje ale od kolegi który aktualnie nie ma dostepu do internetu !
i moge zapewnic ze obie rzeczy robi od ok. 10 lat , dredy które ma na głowie nosi od 10 lat ( sięgają poza pośladki ) i sam je robil , oczywiscie go polecam bo mi równiez robił dredy i trzymią sie znakomicie
joł Gość
Wysłany: 2007-08-25, 14:39
temat do góry bo ziomek wymiata i jest niedrogi , ostatnio u niego byłem wszystko okej , dredy trzymaja sie jak należy.
sanki Gość
Wysłany: 2007-08-27, 17:20
sory ze tak z goscia pisze ( nie mam konta na razie czytam was tylko ale niedlugo sie moze rejestrne ;p). Radze wam nie wierzyc gosciowi. Zobaczcie ze joł i dymek maja takie same przegladarki i systemy, niby nic w tym dziwnego ale kto teraz ma win 98 . To ejdna i ta sama osoba. Gosciu chce na was zarobic
Sanki chyba kpisz , po pierwsze bardzo wiele osób korzysta z przeglądarki mozilla firefox , a z win 98 korzystają wszyscy którzy mają starsze komputery i xp zpowalnia bardzo ich prace ,pozatym znawco systemow komputerowych ja mam Win Me .
tu wkłejam adres majspejsa od kolesia który zajmuje sie dredami i piercingiem ( faktycznie mieliście racje nie robi tego 10 lat lecz od 8 ) , kto ma konto moze zobaczyc kilka fotek , nie jest ich za dużo ponieważ od niedawna posiada cyfrówke .
http://www.myspace.com/drxdred .
pozdro!
[ Dodano: 2007-09-13, 17:48 ]
co powiecie na temat zdjęć z majspejsa ?
szkoda ze ich tak mało:(
dymek Gość
Wysłany: 2007-09-15, 15:41
sruuuu do góry .....
na majspejsie zdjecia dredów
jak je oceniacie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum